Kevät on tullut keikkuen, lumet ovat välillä sulaneet jo kokonaan pois kun taas tällä viikolla saimme sitä tuhdisti lisää. Tällä hetkellä aurinko paistelee ja ilma tuntuu keväiseltä, joskin viileältä. Meidän viimeisimmästä kuulumisten kirjoittelusta on kulunut jo tovi, mutta mitä meille kuuluu?

Meidän alkuvuosi on ollut yhtä keikkuvainen kuin tämä kevät. Välillä töitä on ollut oikeinkin mukavasti, toisaalta olemme joutuneet myös miettimään, että mistä ajoja saamme lisää. Aina niitä on kuitenkin jostain juuri sopivasti ilmaantunut, tästä saamme kiittää myös yhteistyöverkostoamme. Omien reissujemme suhteen olemme viettäneet hiljaisempaa eloa, syksyllä alkaneen energiakriisin vuoksi. Nyt taas näyttää siltä, että kysyntää tuleville reissuille on, se piristää kummasti mieltä. Ja onpa meille kesän reissuja jo julkaistukin ja tällä hetkellä niiden toteutuvuuskin näyttää hyvältä.

Viime syksynä aloittelimme yhteistyötä Turun kaupunginteatterin ja Turun filharmonisen orkesterin kanssa ja näille on luvassa jatkoa. Olemme saaneet näistä tapahtumista hyvää palautetta mm. on helppoa ja vaivatonta kun koko paketti on valmiiksi mietitty ja sen varaus on helppoa. Tällä ajatukselle me jatkamme tätä yhteistyötä.

Kuuntelemme herkällä korvalla myös asiakkaidemme toiveita reissukohteista ja olemmepa näitä toiveita toteuttaneetkin. Tätä samaa toimintatapaa jatkamme myös jatkossa eli laitapa oma reissutoiveesi tulemaan.

Aurinkoa kevääseen!