Syksy ja talvi tekee kovasti tuloaan, ensilumi on jo satanut pohjoiseen ja etelässäkin lehdet ovat puista tippuneet levittäytyen värikkääksi lehtimatoksi maan pinnalle.

Mitä meidän syksyyn kuuluu? Meidän syksyyn on kuulunut mukavasti töitä, joista olemme tietysti innoissamme ja myös kiitollisia. On ajettu ”perinteistä” tilausajoa pikkubusseilla ja turistibusseilla, istuttu taksin ratin takana ja mikä ihaninta ollaan saatu tehdä reissuja, erilaisia reissuja. Osa reissuista on meidän niin sanottua omaa tuotantoa joihin olemme saaneet todella kivasti mukaan meille uusia asiakkaita ja osa reissuista on ollut niitä, jotka ovat meiltä erikseen tilattu ja ryhmille räätälöity.

Teemme jonkun verran näitä erikseen räätälöityjä matkoja ja ne ovat todella mukavia. On kiva nähdä tuttuja naamoja kun bussi kaartaa paikalle ja hymy asiakkaiden kasvoilla kun tutut ihmiset kohtaavat. Saatetaanpa siinä joskus halauksetkin vaihdella. Tämä tuntuu meistä todella hyvältä ja on meille myöskin hyvin tärkeää, koska me haluamme että meidän kanssa on helppo lähteä reissulle ja tietysti haluamme että meidän reissuilla myös viihdytään. Mutta meidänkin on tärkeää saada palautetta reissuista, jotta voimme kehittää toimintaamme. Näin tapahtui viime reissullamme jossa tutut asiakkaat ottivat kädestä kiinni, katsoivat syvälle silmiin ja kysyivät mistä ihmeestä olette löytäneet tämän ruokapaikan. Tässä kohtaa häkellyimme ja ihmettelimme, että mikäs on homman nimi. Hetken hämmästeltyämme ymmärsimme, että tämä oli juuri se mitä heidän ryhmä toivoi, palvelu pelasi, ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi. Ja kyllä, liikutuimme ja totesimme, että me olemme oikealla tiellä ja kehitämme toimintaamme oikeaan suuntaan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia reissuja!

Jos sinulla on ryhmä joka haluaisi tehdä reissun, mutta suunta ei ole vielä selvillä niin ole rohkeasti yhteydessä. Varmasti löydämme teillekin sopivan reissukohteen ja tehdään yhdessä reissusta onnistunut!

Talven odottelua ja nähdään reissuillamme!