Me olemme Ari ja Elina Haapanen. TTC-Charter/Turun Taxi-Center Oy on meidän omistama perheyritys, jossa me molemmat olemme yrittäjinä.

Elina ja Ari Haapanen

Ari on toiminut henkilökuljetuspuolella taksiyrittäjänä jo vuodesta 1995, jolloin toiminta alkoi invataksipuolella. Vuonna 2000 toiminta laajeni joukkoliikennepuolelle ja mukaan tuli pikkubussi. Tuohon aikaan ajelimme paljon erityisryhmiä kouluun ja erilaisiin terapioihin. Vuonna

2013 oli taas aika miettiä toimintaa uudelta kantilta ja me ostimme ensimmäisen ison bussin yritykseemme, ja otimme askeleen tuntemattomaan.

Voidaan sanoa, että Ari on ajanut autoa koko ikänsä sillä vuodesta 1985 hän on päätoimisesti tehnyt töitä ratin takana.

Elina puolestaan on toiminut taksiyrittäjänä vuodesta 2011 aina vuoteen 2020 asti, jolloin teimme yritysjärjestelyitä ja näin ollen nyt molemmat olemme yrittäjinä yhteisessä perheyrityksessämme.

Elina on ajanut taksia/bussia päätoimisesti vuodesta 2015, tuota ennen hän oli 13 vuotta talouspäällikkönä IT-konsernissa ja sitä ennen 7 vuotta teki myös kiinteistönvälittäjän työtä.

Palvelut ja kalusto

Tänä päivänä meidän toimintamme ja kalustomme on hyvinkin laajaa ja monipuolista. Takseilla ajamme pääasiassa ennakkotilauksia, olkoon kyseessä yritysasiakas tai kuluttaja-asiakas, me kuljetamme.

Lentokenttäkyyditykset ovat takseillemme hyvinkin tuttuja ja jokapäiväistä puuhaa. Pikkubusseilla kuljetamme mm. vanhuksia päivätoimintaan muutaman kerran viikossa, niin että jokainen haetaan kotiovelta aamulla ja päivän päätteeksi myös jokainen viedään kotiovelle asti. Pikkubusseilla kuljetamme myös yritysvieraita pääsääntöisesti Turun seudulla, haemme esim. lentokentältä tai suoraan yrityksestä ja kuljetamme hotelliin ja aamulla taas jatkamme matkaa yritykseen.

Lentokenttäkyyditykset kaiken kokoisella kalustolla myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta ovat meille tuttua puuhaa.

Turistibusseilla ajamme erilaisia tilausajoja, asiakkainamme on mm. urheiluseuroja ja esim. monet jäähallit ja jalkapallokentät ovat tulleet meille tutuiksi. Turistibusseilla kuljetamme myös yhdistyksiä kulttuuririentoihin sekä yrityksiä koulutuksiin sekä virkistyspäiviin.

Turistibusseilla olemme myös ajaneet kiertoajeluita Helsingissä, joten nekin paikat ovat meille tuttuja. Me teemme myös itse päiväreissuja sekä yhteistyötä matkatoimistojen kanssa. Meillä on myös laaja yhteistyöverkosto ympäri Suomea, joka kattaa kaluston takseista busseihin.

Tällä hetkellä meidän kalustosta löytyy 2 taksia, 2 pikkubussia ja 2 turistilinja-autoa.

Meillä on monipuolista kalustoa, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva auto. Mikäli mietit reissua, niin ota yhteyttä, autamme mielellämme suunnittelussa ja meillä on myös ideoita miten matkanne parhaiten onnistuu!

Tilaa uutiskirjeemme