Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

19 – 20.5.2023 Keuruu

 
Aamulla lähdetään matkaan ja menomatkalla nautitaan kahvit kera sämpylän. Keuruulle päästyämme tutustumme Keuruun vanhaan kirkkoon, jossa saamme draamaopastuksen. Tästä matkamme jatkuu lounaalle, jonka jälkeen matka jatkuu yöpymispaikkaamme Hotelli Keurusselkään. Hotellissa on mahdollisuus kylpyläkäyntiin. Täällä nautimme myös päivällisen ja illan kruunaa tanssit hotellin ravintolassa.
 
Seuraavana aamuna matkamme jatkuu Mänttään jossa tutustumme Serlachius-museoissa kera oppaan. Kotimatkalla pidämme vielä omakustanteisen tauon.
 
Lähtö Turun linja-autoaseman tilausajolaiturista nro 10, klo 7.30. Matkalta pääsee kyytiin.
 
Reissun hinta on 285,00 €/hlö, kun majoitus  2hh huoneessa. 1 hh huonelisä 35,00 €. Hinta sis. aamukahvit menomatkalla, koko reissun opastukset ja sisäänpääsyt kirkkoon ja museoihin , 2*lounaan, päivällisen, yöpymisen, aamiaisen hotellilla, kuljetuksen ja matkanjohtajan palvelut koko reissun ajan.

Tämä reissu tehdään yhteistyössä Turun seudun Nivelyhdistyksen kanssa

Lataa esite tästä
 
16. – 18.6. 2023 Valamo, Heinävesi

Kiireetöntä tunnelmaa, historiaa ja kulttuuria luonnonkauniilla Heinävedellä. Reissulla tutustutaan oppaan johdolla Valamon luostariin, vieraillaan luostarimuseossa, käydään Valamon luostarin museon taidenäyttelyssä, käymme opastetulla kierroksella viinehtimössä ja nautitaan ravintola Trapesan herkullisista antimista. Halukkailla on myös mahdollisuus osallistua luostarin pääkirkon ilta- ja aamupalveluksiin. Vierailemme myös Lintulan luostarilla.

Reissun hinta on 459,00 €/hlö kun majoitus 2 hh, 1 hh huonelisä 60,00 €. Hinta sis. majoitukset, ruokailut, opastukset, sisäänpääsyt, kuljetukset ja matkanjohtajan palvelut koko reissun ajan.
 
Lataa esite tästä