Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

12 – 14.4.2024 Viikonloppu Keuruun maisemissa

Viikonlopun reissu Keuruun maisemiin. Yövytään Hotelli Keurusselässä kauniissa paikassa järven rannalla. Perjantaina lähdetään matkaan puolilta päivin, perille päästyämme majoitumme ja halukkailla on mahdollisuus myös kylpylässä käyntiin. Perjantai-illan tansseja tahdittaa J.A.L.O orkesteri.

Lauantaina aamiaisen jälkeen halukkaat voivat lähteä ulkoilemaan vaikka laavulle tai järvelle, riippuen millainen on jäätilanne. Hotellissa on myös KeurusSPA, jonne voi varata hoitoja tai mikäli halukkuutta löytyy voimme varata vaikka skumppajoogan. Tämän jälkeen on mahdollisuus kylpylässä/saunassa käyntiin. Ruokailua varten teemme pöytävarauksen ravintolaan. Lauantai-illan tansseja tahdittaa Jarkko Yli-Sikkilä & Soiva orkesteri.

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle ja käymme Serlachius-museolla, jossa näyttelyt ovat todella hienoja. Tutustumme näyttelyihin omatoimisesti. Onhan Mänttä-Vilppula oikein taidekaupunki.

Reissun hinta on 275,00 €/hlö 2hh ja 330,00 €/hlö 1hh. Hinta sis. majoituksen hotellissa, aamiaiset, tanssiliput, kylpylän ja saunan käytön, Serlachius-museoiden sisäänpääsyn, kuljetuksen ja matkanjohtajan palvelut. Muut ruokailut omakustanteisia.

Lataa esite tästä
 
12 -14.7.2024 Tangomarkkinat, Seinäjoki

Tangomarkkinoiden kesän 2024 ensimmäiset esiintyjät on julkaistu! 40v synttäreitä juhlitaan ensi suvena monipuolisen ohjelman kera.
 
Tangomarkkinoiden ohjelma päivittyy pikku hiljaa eikä tarkkaa ohjelmaa ole vielä tässä kohtaa tiedossa.
Tälle reissulle voit valita haluamasi reissusisällön.
Haluatko tulla katsomaan perjantaina Tangomarkkinat 40-vuotta Juhlakonserttia, jossa kuullaan useita tangokuninkaallisia, jotka on kruunattu Tangomarkkinoilla vuosien saatossa. Tämä on ikimuistoinen Juhlakonsertti josta ei tangoja ja kuninkaallisia puutu.
Lauantaina voit viettää aikaasi Tangokadulla ja halutessasi tulla illalla kuuntelemaan Laulukilpailun finaalia.
Olemme tehneet reissusta 4 eri vaihtoehtoa, ja toivottavasti näistä löytyy myös sinulle mieleinen kokoonpano
 
Lähtöaikataulu lähetetään laskun mukana.
 
Reissun hinta alk. 469,00 €/hlö 2hh . Hinta sis. majoituksen hotellissa, aamiaiset, pääsyn tangokadulle lauantaina, kuljetuksen ja matkanjohtajan palvelut. Matkasta on 4 eri vaihtoehtoa,

Vaihtoehto 1)
– majoitus 2 hh
– perjantain Tango-konsertti
– lauantaille Tangokatu
– lauantain Laulukilpailun finaali
Hinta 569,00 €/hlö
 
Vaihtoehto 2)
– majoitus 2 hh
– perjantain tangokonsertti
– lauantain Laulukilpailun finaali
Hinta 509,00 €/hlö
 
Vaihtoehto 3)
– majoitus 2hh
-perjantain tangokonsertti
-lauantain tangokatu
Hinta 519,00 €/hlö
 
Vaihtoehto 4)
– majoitus 2 hh
-lauantain tangokatu
Hinta 469,00 €/hlö
 
Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu perjantain menomatkalla ruokailu, matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan sekä kuljetukset


Lataa esite tästä
📷 Tangomarkkinat
 
11-17.9.2024 Ruskareissu Kuusamoon

Matkaohjelma:
11.9. ajopäivä Kuusamoon taukoja pidellen, lähtö aamulla aikaisin ja illalla saavumme Kuusamoon
12.9. käydään katsomassa Kiutakönkään kuohut Oulangan kansallispuistossa,  lounastetaan idyllisessä Leenan koskituvassa ja  jos oikein hyvä tuuri käy, niin näemme myös kun paikallinen Jaska laskee tukilla Käylänkosken
13.9. patikoidaan Pieni  Karhunkierros Oulangan kansallispuistossa ja ruokaillaan kierroksen päätteeksi. Näemme myös paljon kuvatut Myllykosken sekä Jyrävän. Paikalliset oppaat ovat mukanamme.
14.9. tehdään päiväreissu  Pentik-mäelle, Posiolle. Tutustutaan Anu Pentik galleriaan, kotimuseoon ja saattaapi tehtaanmyymälästäkin löytyä jotain ostettavaa. Kulttuurimäen jälkeen ruokailemme Posiolla.
15.9. patikoidaan Riisitunturin ympärysreitti Riisitunturin kansallispuistossa. Nähdään myös paljon kuvattu ja ihastuttava ikkunalampi. Paikalliset oppaat ovat tänäänkin meidän mukana..
16.9. päivällä ulkoillaan kylpylän maisemissa, kylpylän lähistöllä on kivoja kävelyreittejä. Iltapäivästä lähdemme ruokailemaan Rukan lähistölle ja vietetään mukava ilta.
17.9. ajopäivä takaisin Turkuun taukoja pidellen
 
Matkaohjelma on vielä viitteellinen ja pidätämme oikeuden muutoksiin.
 
Koko reissun ajan majoitumme Holiday Club Kuusamon Tropiikissa.
Reissun hinta on 999,00 €/hlö, kun majoitus  2hh huoneessa. 1 hh huonelisä 250,00 €. Hinta sis. Tropiikin ravintolassa aamiaiset, kylpylän vapaan käytön, päiväreissut oppaineen, lounaat joka päivä, matkanjohtajan palvelut sekä kuljetukset. 
 
Lataa esite tästä