Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

8. -9.8.2022 Keuruu ja Serlachius-museot Mänttä-Vilppula
Tämä reissu on täyteen varattu!

Kauniit Keurusselän maisemat odottavat. Tutustumme Keuruun vanhaan kirkkoon, siipirataslaiva Elias Lönnrotilla matkaamme majapaikkaamme Hotelli Keurusselkään. Seuraavana aamuna matkaa jatkuu Mäntän puolelle, jossa tutustumme Gösta – ja Gustaf- museoihin.


Reissun hinta on 259,00 €/hlö, kun majoitus  2hh huoneessa. 1 hh huonelisä 35,00 €. Hinta sis. aamukahvit menomatkalla, koko reissun opastukset ja sisäänpääsyt kirkkoon ja museoihin , 2*lounaan, päivällisen, yöpymisen, aamiaisen hotellilla, kuljetuksen ja matkanjohtajan palvelut koko reissun ajan.

📷 Visit Keuruu
Lataa esite tästä

26. – 28.8.2022 Sporttiloma Keuruulla


Perjantaina puolilta päivin lähdemme ajelemaan kohti Keuruuta, majoituspaikkaamme Hotelli Keurusselkää. Meillä on matkassa mukana Heleä Trainingilta Tanja ja Jarkko, jotka ohjaavat meidän sporttiosuudet ja tutustuttavat meidät polkujuoksun/patikoinnin saloihin. Lähde sinäkin mukaan katsastamaan Keuruun polkuja ja kauniita järvenrantamaisemia!
 
Reissun hinta on 395,00 €/hlö, kun majoitus  2hh huoneessa. 1 hh huonelisä 35,00 €. Hinta sis. 2*päivällisen, 2*lounaan,  yöpymiset, aamiaiset hotellilla, 4* Tanjan ja Jarkon ohjaukset, kuljetuksen ja matkanjohtajan palvelut koko reissun ajan.
 
📷 Hotelli Keurusselkä  
Lataa esite tästä