Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

21.9.2022 Aavan meren tuolla puolen- muistoissa Reijo Taipale, Turku

Iskusävelten ja tangon mestarilaulajana ja tulkitsijana tunnettu Reijo Taipale ja hänen laulunsa ovat juurtuneet suomalaisten sydämiin. Muistokonsertissa hurmaavat Kyösti Mäkimattila, Amadeus Lundberg ja Henry Friman. Kapellimestarina nähdään itseoikeutetusti Reijo Taipaleen luottomies ja hänen kanssaan pitkään keikkaillut, Kultaisen Harmonikan mestari Jani Helenius. 

Konsertin hinta on 54,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit kera suolaisen piirakan ja matkanjohtajan palvelut.

📷 Magnum Live, Liisa Marjomäki
Lataa esite tästä
30.9.2022 ja 19.11.2022 Evita, Pori

Andrew Lloyd Webberin säveltämä ja Tim Ricen kirjoittama suurmusikaali on tositapahtumiin pohjautuva menestystarina Eva ”Evita” Perónista, Argentiinan historian vaikutusvaltaisimmasta naisikonista ja henkisestä johtajasta.

30.9.2022 Reissun hinta on 95,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.


19.11.2022 Reissun hinta on 109,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Porin teatteri
Lataa esite tästä
6.10.2022 Paimion Parantola, Paimio

Paimion parantolaa pidetään Alvar Aallon uran läpimurtoteoksena.
Paimioon tuberkuloosiparantolaksi vuonna 1933 valmistunut, arkkitehtien Aino ja Alvar Aallon suunnittelema rakennus muodostui erääksi funktionalismin merkittävimmäksi rakennukseksi maailmalla.

 Reissun hinta on 65,00 €/hlö, jos olet eläkeläinen, muutoin 75,00 €/hlö. sis. 90 min opastuksen Parantolassa, lounaan, matkanjohtajan palvelut sekä kuljetuksen. 

📷 alvaraalto.fi
Lataa esite tästä
 
26.10.2022 Kulkukoirat – tarinaa tien päältä, Salo

Kulkukoirat-laulunäytelmä kertoo kolmesta tunnetusta suomalaisesta laulajasta tien päältä. Keikkamatkoilla Reiska, Klabbi ja Topi pitävät yhteyttä toisiinsa, kohtaavat ja tukevat toisiaan jaksamaan pitkät matkat ja valvotut yöt. Yhteiset tarinat ja huumori yhdistävät ja lähentävät heitä toisiinsa. Ikuinen ystävyys syntyy ja kestää elämän loppuun saakka. Rooleissa mm. Tommi Soidinmäki, Juse Venäläinen, Jarkko Järvenpää, Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen.

Reissun hinta on 75,00 €/hlö sis. teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Teatteri ProVinssi
Lataa esite tästä
3.11.2022 ENSI-ILTA Kaksi kuningatarta (Maria Stuart), Hämeenlinna

Kaksi kuningatarta on vahvojen naisten hurja tragedia. Friedrich Schillerin näytelmä, joka joka kertoo Englannin kuningatar Elisabethin ja Skotlannin kuningatar Maria Stuartin verisestä valtataistelusta tunnetaan myös nimellä Maria Stuart. Schillerin kuvaama valtapeli menee politiikan ja johtamisen ytimeen: Vain yhdellä voi olla absoluuttinen valta. Kilpailijasta voi päästä eroon vain tuhoamalla hänet. Mutta häviääkö pelko vallan menetyksestä pyövelin kirveen iskuun?

Reissun hinta on 99,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Hämeenlinnan teatteri
Lataa esite tästä

9.11.2022 Valon Pisaroita, Salo

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin musiikin siivittämä esitys. Mika Räinän käsikirjoittama ja Joonas Suomisen ohjaama näytelmä on hauska, koskettava ja tunteidentäyteinen kasvutarina henkilöstä, joka on elänyt koko elämänsä ulkoapäin katsottuna unelmaelämää.

Reissun hinta on 75,00 €/hlö sis. teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Teatteri ProVinssi
Lataa esite tästä
10.11.2022 Hiljaiset sillat + miniteatterikierros, Turku

Yksi aikamme intohimoisimmista tarinoista kuvaa Francescan salamarakastumista ja siitä seuraavaa vaikeaa valintaa. Pysyäkö kotiäitinä vai antautuako tuntemattomalle tulevaisuudelle valokuvaaja Robertin kanssa? Sydän on kiinnittynyt perheeseen, mutta Robertin sytyttämää roihua ja avoimena odottavan maailman kutsua on vaikea vastustaa.

Teatterikokonaisuuden hinta on 69,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, teatterikierroksen, väliaikakahvit kera makean palan ja matkanjohtajan palvelut. 

📷 Otto-Ville Väätäinen
Lataa esite tästä
17.11.2022 Ostosreissu Lahden seudulle

Lahden seudulla on monta tunnettua tehtaanmyymälää.
Tällä reissulla me käymme Luhta Outlet Tornissa, josta löytyy mm. Luhdan, Icepeakin, Rukan, Your Facen, Rilsin ja Luhta Homen vaatteita ja tavaraa. Hartwallin panimomyymälästä pääsemme ostamaan heidän tuotteitaan ja erikoisuuksiaan.
Fazerin tehtaanmyymälästä löydämme mm.  makeisia, keksejä, leipiä, puuroja ja hilloja. Finnmarin tehtaanmyymälästä löytyy heidän tekemiään kynttilöitä ja paljon sisusutustavaraa.
Ja Havi outletista löydämme myös kynttilöitä sekä muuta heidän tavaraa.


Reissun hinta on 95,00 €/hlö sisältäen lounaan, iltapäiväkahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetukset.

Lataa esite tästä

 
20.11.2022 Suomen Kädentaidot-messut, Tampere

Inspiroiva, ihastuttava ja lämminhenkinen kaikkien kädentaitajien sekä käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut käsityöalan messutapahtuma tuo valoa vuoden pimeimpiin hetkiin. Suomen Kädentaidot luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta.

Messureissun hinta on 65,00 €/hlö sisältäen aamiaisen bussissa, messulipun, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Suomen Kädentaidot-messut
Lataa esite tästä
 
1.12.2022 Jouluinen ostosmatka Helsingin seudulle

Helsingin seudulla on monta tunnettua tehtaanmyymälää ja outletia. Tällä reissulla me käymme Weiste Wanha Villassa, josta löydämme mm. ihastuttavan kauniita joulukoristeita. 
Marimekon outlet-myymälästä löydämme heidän tuotteitaan sekä outlet-puolelta että vieressä olevasta ”tavallisesta” myymälästä.
Tuomaan markkinoilla Senaatintorilla pääsemme nauttimaan joulun tunnelmasta. Lumenen outlet-myymälästä löydämme Lumenen, Cutrinin ja Kiillon tuotteita.
 
 
Matkan hinta on 69,00 €/hlö sisältäen lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä
 
8.12.2022 Kaksi kuningatarta (Maria Stuart) , Hämeenlinna

Kaksi kuningatarta on vahvojen naisten hurja tragedia.
Friedrich Schillerin näytelmä, joka kertoo Englannin kuningatar Elisabethin ja Skotlannin kuningatar Maria Stuartin verisestä valtataistelusta tunnetaan myös nimellä Maria Stuart. Schillerin kuvaama valtapeli menee politiikan ja johtamisen ytimeen: Vain yhdellä voi olla absoluuttinen valta. Kilpailijasta voi päästä eroon vain tuhoamalla hänet. Mutta häviääkö pelko vallan menetyksestä pyövelin kirveen iskuun?

Reissun hinta on 97,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Hämeenlinnan teatteri
Lataa esite tästä
10.12.2022 Porvoon Joulumarkkinat, Porvoo
REISSUPAIKAT TÄLLÄ HETKELLÄ KAIKKI VARATTU!

Perinteiset Porvoon Joulumarkkinat Raatihuoneentorilla, täällä koet varmasti joulun tunnelmaa.
Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinoilla on mukana mm. n. 150 suomalaista käsityöläistä sisätiloissa myymässä omia tuotteitaan. Joulun makeat herkut käymme ostamassa Brunbergin tehtaanmyymälästä.
 
Matkaan lähdetään Turun linja-autoaseman tilausajolaiturista nro 10, klo 7.30, Kaarinaan ajetaan 110-tietä, josta jatkamme moottoritielle. Matkan varrelta pääsee sovitusti kyytiin.
 
Reissun hinta on 75,00 €/hlö sisältäen aamukahvit bussissa, lounaan, päivän käyntikohteet,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinat
Lataa esite tästä
 
14.1.2023 Priscilla – aavikon kuningatar, Helsinki

Bilemusikaalien kuningatar Priscilla on säkenöivä, räjähtävän upea ja kimalletta pursuava roadtrip. Priscilla on unohtumaton matka eeppisellä bailubussilla Australian halki discohittien jytkeessä, glitteriä pöllyten ja kaikki valot loistaen. Priscilla on bileet, joita et halua missata. Ne bileet, joista kaikki puhuvat – syystä.
 

Luvassa on paitsi diskomusiikin siivittämä ja pukuloiston häikäisemä spektaakkeli vailla vertaa, ennen kaikkea sydäntälämmittävä tarina kolmesta erilaisesta ystävästä. Priscilla on bileet, joita et halua missata. Ne bileet, joista kaikki puhuvat – syystä. Sinut on kutsuttu.

Matkan hinta on 159,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit kera suolaisen palan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä
 
7.2.2023 Punainen viiva – ooppera + Waltteri Torikan tapaaminen, Turku

Turun Kaupunginteatteri, Saaristo-ooppera ja Turun filharmoninen orkesteri yhdistävät voimansa, ja tuovat oopperan teatterin Päänäyttämölle 20 vuoden tauon jälkeen. Suomen historian käännekohdasta kertovaa Punaista viivaa tähdittävät solistit Johanna Rusanen ja Waltteri Torikka.
Köyhän leipä on kovan työn takana, mutta toivon kipinä kytee Topin ja Riikan mökissä. Vieläkö koittaisi helpommat ajat heille ja lapsikatraalleen? Kun uutiset yhteiskunnallisesta kuohunnasta kantavat Kainuun Korpiloukkoon saakka, he uskovat muutoksen tulevan. Topi ja Riika ottavat osaa poliittisiin kokouksiin, joissa kannustetaan äänestämään, vetämään punainen viiva paremman huomisen puolesta.
 

Tapahtuman hinta on 129,00 €/hlö sisältäen suolaisen palan ennen esitystä, Waltteri Torikan tapaamisen (yksinomaan meidän ryhmälle varattu), oopperalipun, väliaikakahvit kera makean palan ja  matkanjohtajan palvelut. 

Lataa esite tästä

📷 Turun kaupunginteatteri, Otto-Ville Väätäinen 

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä