Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

10.6.2022 Brändö.

Brändölle tunnusomaista on siltojen, tienpengerten ja lauttojen yhdistämä, saarien muodostama helminauha. Tämä on päiväretki, jossa tutustutaan kulttuuriin, historiaan, nähtävyyksiin ja luontoon.

Reissun hinta on 89,00 €/hlö sis. aamukahvit, lounaan, opaspalvelut koko päivän, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Elina Haapanen
Lataa esite tästä
1.7.2022 Saariston Rengastie

Turun saariston perinteisin Saariston Rengastie. Retkellä kuljetaan saarelta saarelle lautalla liikkuen ja siltoja pitkin ajellen. Maisemat ovat kerrassaan upeat, katsoipa mihin suuntaan tahansa. Retkellä tutustutaan kunkin saaren tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Reissun hinta on 98,00 €/hlö sis. aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, sisäänpääsyt, opaspalvelut koko päivän, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Elina Haapanen
Lataa esite tästä
5.7.2022 Satumaan kuningas Reijo Taipale, Esakallio Somero

Konsteilematon ja vähäeleinen Reijo Taipale hurmasi vähitellen suomalaisten sydämet lauluäänellään ja karismaattisella olemuksellaan ja nousi koko kansan tuntemaksi huippusolistiksi. Rooleissa nähdään mm. tangokuninkaalliset Kari Hirvonen ja Marita Taavitsainen.

Reissun hinta on 79,00 €/hlö sis. teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Esakallio
Lataa esite tästä

16.7.2022 Seilin saarelle Nauvon kautta

Ruotsin kuningas määräsi vuonna 1619 Seilin hospitaalin perustettavaksi. Vuosisatojen rooli sairaalasaarena on muovannut Seilistä uniikin kohteen. Seilissä kiehtovaan historiaan yhdistyvät huumaavat kulttuurimaisemat, Turun yliopiston merkittävä tutkimustyö sekä tasokkaat palvelut.

Matkan hinta on 89,00 €/hlö sisältäen aamukahvit kera sämpylän, lounaan, opaspalvelut Seilissä, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen

📷 TTC-Charter
Lataa esite tästä
 
3.8.2022 Laulu rakkaudelle, Pöytyä

Elämä heittelee, parisuhteen valttikortit jaetaan arvaamattomasti. Arki turruttaa ja omat elämänvalinnat askarruttavat. Kaipuu maailman tuuliin on polttava, elämänjano kuristaa kurkku. Tarina onnesta, unelmista ja rakkauden pohjattomasta kaipuusta. Mukana mm Yö-yhtyeen lauluja.

Reissun hinta on 57,00 €/hlö sis. teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Pöytyän teatteri
Lataa esite tästä
21.8.2022 Puhelinlangat laulaa, Somero

Musiikkinäytelmässä saamme nauttia upeista Katri-Helenan levyttämistä lauluista muun muassa Kesän lapsi, Kai laulaa saan, Mun sydämeni tänne jää, Katson autiota hiekkarantaa, Anna mulle tähtitaivas, Minne tuuli kuljettaa

ROOLEISSA: Susanna Heikki, Teijo Lindström, Kalle Jussila, Katja Karisukki

Teatterireissun hinta on 75,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit kera makean palan, kuljetukset ja matkanjohtajan palvelut.

📷 Viihdeohjelmat Lataa esite tästä
30.9.2022 ja 19.11.2022 Evita, Pori

Andrew Lloyd Webberin säveltämä ja Tim Ricen kirjoittama suurmusikaali on tositapahtumiin pohjautuva menestystarina Eva ”Evita” Perónista, Argentiinan historian vaikutusvaltaisimmasta naisikonista ja henkisestä johtajasta.

30.9.2022 Reissun hinta on 95,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.


19.11.2022 Reissun hinta on 109,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Porin teatteri
Lataa esite tästä
15.10.2022 Tankki täyteen -maalla muuttajat + Alina-kenkäkauppa, Uusikaupunki

Niin maan perusteellisen hauska näytelmä, on nääs toi Vilenien elämä sen verran tapahtumarikasta. Suloa ei ole nopeurella pilattu, mutta kyllä se silti pystyy pirusti asioita sotkeen. Hualtoasema meni ja Emmi haluaa ompelimon. Sulon piti ostaa huutokaupasta ompelukone, mutta tyhmyyttään osti pirun huanokuntosen maatilan.

Ennen teatteriesitystä käymme Alina-kenkäkaupassa.

Reissun hinta on 85,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Uudenkaupungin teatteri
Lataa esite tästä

26.10.2022 Kulkukoirat – tarinaa tien päältä, Salo

Kulkukoirat-laulunäytelmä kertoo kolmesta tunnetusta suomalaisesta laulajasta tien päältä. Keikkamatkoilla Reiska, Klabbi ja Topi pitävät yhteyttä toisiinsa, kohtaavat ja tukevat toisiaan jaksamaan pitkät matkat ja valvotut yöt. Yhteiset tarinat ja huumori yhdistävät ja lähentävät heitä toisiinsa. Ikuinen ystävyys syntyy ja kestää elämän loppuun saakka. Rooleissa mm. Tommi Soidinmäki, Juse Venäläinen, Jarkko Järvenpää, Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen.

Reissun hinta on 75,00 €/hlö sis. teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Teatteri ProVinssi
Lataa esite tästä
3.11.2022 ENSI-ILTA Kaksi kuningatarta (Maria Stuart), Hämeenlinna

Kaksi kuningatarta on vahvojen naisten hurja tragedia. Friedrich Schillerin näytelmä, joka joka kertoo Englannin kuningatar Elisabethin ja Skotlannin kuningatar Maria Stuartin verisestä valtataistelusta tunnetaan myös nimellä Maria Stuart. Schillerin kuvaama valtapeli menee politiikan ja johtamisen ytimeen: Vain yhdellä voi olla absoluuttinen valta. Kilpailijasta voi päästä eroon vain tuhoamalla hänet. Mutta häviääkö pelko vallan menetyksestä pyövelin kirveen iskuun?

Reissun hinta on 99,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Hämeenlinnan teatteri
Lataa esite tästä

9.11.2022 Valon Pisaroita, Salo

Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin musiikin siivittämä esitys. Mika Räinän käsikirjoittama ja Joonas Suomisen ohjaama näytelmä on hauska, koskettava ja tunteidentäyteinen kasvutarina henkilöstä, joka on elänyt koko elämänsä ulkoapäin katsottuna unelmaelämää.

Reissun hinta on 75,00 €/hlö sis. teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Teatteri ProVinssi
Lataa esite tästä
10.11.2022 Hiljaiset sillat + miniteatterikierros, Turku

Yksi aikamme intohimoisimmista tarinoista kuvaa Francescan salamarakastumista ja siitä seuraavaa vaikeaa valintaa. Pysyäkö kotiäitinä vai antautuako tuntemattomalle tulevaisuudelle valokuvaaja Robertin kanssa? Sydän on kiinnittynyt perheeseen, mutta Robertin sytyttämää roihua ja avoimena odottavan maailman kutsua on vaikea vastustaa.

Teatterikokonaisuuden hinta on 69,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, teatterikierroksen, väliaikakahvit kera makean palan ja matkanjohtajan palvelut. 

📷 Otto-Ville Väätäinen
Lataa esite tästä
8.12.2022 Kaksi kuningatarta (Maria Stuart) , Hämeenlinna

Kaksi kuningatarta on vahvojen naisten hurja tragedia.
Friedrich Schillerin näytelmä, joka kertoo Englannin kuningatar Elisabethin ja Skotlannin kuningatar Maria Stuartin verisestä valtataistelusta tunnetaan myös nimellä Maria Stuart. Schillerin kuvaama valtapeli menee politiikan ja johtamisen ytimeen: Vain yhdellä voi olla absoluuttinen valta. Kilpailijasta voi päästä eroon vain tuhoamalla hänet. Mutta häviääkö pelko vallan menetyksestä pyövelin kirveen iskuun?

Reissun hinta on 97,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

📷 Hämeenlinnan teatteri
Lataa esite tästä

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä