Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

10.6.2023 Pirkanmaan Erämessut Parkanossa

Pirkanmaan Erämessut on elämyksellinen
koko perheen tapahtuma Parkanossa 9.-11.6.2023. Messuiltamme löydät kaiken tarvittavan retkeilyyn, ulkoiluun, kalastukseen, metsästykseen ja tietenkin herkutteluun!🤭 Tämä reissu järjestetään yhdessä Metsästäjäliitto Varsinais-Suomen piirin kanssa.

Reissun hinta on 59,00 €/hlö sis. messulipun ja kuljetuksen

Lataa esite tästä
14.6.2023 Mansikkamäki, Pöytyä
REISSU TOTEUTUU!

Tervaskannoista pahasisuisin Martta antaa vihdoin periksi tyttärelleen ja suostuu muuttamaan vanhainkotiin. Luksuslaitoksen johto kipuilee kulissien takana raha- ja avio-ongelmissa, eikä asukkaiden keskuudessa eletä auvoisasti. Tunneälyttömyyden keskellä Martan maalaisjärki ratkoo pulmia ja takoo suhteellisuudentajua kanssamatkustajien kalloihin.
Vanhuksia kunnioittava ja elämänmakuinen komedia tämän päivän Suomesta.

Reissun hinta on 57,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

 Lataa esite tästä

📷 Pöytyän teatteri
19.6.2023 Saaristopäivä Nauvo-Korppoo

Aamulla ajamme Nauvoon, jossa juomme aamukahvit kera sämpylän. Matkamme jatkuu Korppooseen, jossa vierailemme Korppoon kirkossa ja tietysti shoppailemme Amalia’s hemin putiikissa. Kirkolta matka jatkuu Korpoströmiin jossa nautimme lounaan kauniissa merellisissä maisemissa.
Lounaan jälkeen ajamme takaisin Nauvoon, jossa juomme iltapäiväkahvit ja vierailemme Nauvon kirkossa. Tämän jälkeen jokaisella on omaa aikaa tutustua Nauvon vierasvenesataman putiikeihin tai muutoin nauttia vierasvenesataman tunnelmasta.

Matkan hinta on 93,00 €/hlö sisältäen aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, opaspalvelut koko päivän ajan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen

Lataa esite tästä
29.6.2023 Porvoo

Päiväreissu merelliseen ja idylliseen Porvooseen.
Päivän aikana käymme tutustumassa mm. J.L. Runebergin kotimuseossa, jossa saamme opastetun kierroksen. Lounaan nautimme Vanhan Porvoon ravintolassa. Tämän jälkeen lähdemme oppaan johdolla kävelykierrokselle Vanhaan Porvooseen. Kävelyopastuksen aikana tutustutaan Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan, keskiaikaisesta kirkosta valtiopäiväaikaisiin rakennuksiin. Katuja ja kujia kävellessä kuullaan myös tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielenkiintoisista henkilöistä. Vierailemme myös Holmin talossa sekä Raatihuoneella. 
Opastetun kierroksen jälkeen juomme päiväkahvit vielä Vanhassa Porvoossa. Tämän jälkeen käymme ostamassa tuliaismakeiset Brunbergin tehtaanmyymälästä ja lähdemme takaisin kohti Turkua.

 Matkan hinta on 127,00 €/hlö sisältäen lounaan, iltapäiväkahvit, vierailukohteet, oppaat, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

 Lataa esite tästä

📷 Visit Porvoo
2.7.2023 Irwin, Valkeakoski
REISSU TOTEUTUU!

Musikaali IRWIN antaa äänen Antti Hammarbergille, jonka syntymästä tulee vuonna 2023 kuluneeksi 80 vuotta.
 IRWIN tuo tunnelmallisiin kesämaisemiin 70-luvun visuaalisuutta, kiehtovia tositarinoita suomalaisesta musiikkimaailmasta, tilannekomiikkaa sekä elämäniloa!  Lavalla tulemme näkemään valovoimaisia ammattinäyttelijöitä, räiskyvää retrotunnelmaa, upeita laulunumeroita sekä kauneimpia sovituksia kaikille tutuista suomalaisista hittikappaleista.

 Reissun hinta on 99,00 €/hlö sisältäen lounaan, teatterilipun ja matkanjohtajan palvelut

Lataa esite tästä

📷 Suomen kesäteatteri
4.7.2023 Saariston rengastie

Saariston Rengastie-kierroksella ihastellaan kaunista sekä upeaa saaristoamme, sen merimaisemia ja kuullaan tarinaa saariston elämästä ennen ja nyt!
 
Turusta lähdemme matkaan kohti Kustavia ja ylitämme kauniin Kaitaisten sillan. Aamukahvit suolaisella palalla juodaan Kustavin Savipajalla, jossa on myös aikaa ihastella sekä käsityöläisten töitä että Kustavin Savipajan tuotantoa. Matka jatkuu lautalla Iniön puolelle. Iniön saari ajetaan läpi ja lauttojen jälkeen saavumme Houtskäriin, jossa lounastamme meren rannalla. Houtskärissä tutustumme kauniiseen puukirkkoon. Matka jatkuu Korppoon kautta Nauvoon. Majatalo Martassa juomme herkulliset iltapäiväkahvit ja tutustumme Nauvon kirkkoon. Tämän jälkeen on omaa aikaa tutustua kirkonkylään ja vierasvenesatamaan sekä sen putiikeihin. Tämän jälkeen onkin aika kotimatkan.

 Matkan hinta on 98,00 €/hlö sisältäen aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, sisäänpääsyt sekä opaspalvelut koko päivän ajan ja kuljetuksen.

 Lataa esite tästä
3.8.2023 Kultaiset korvarenkaat, Nokia

Nokian Kesäteatterin kantaesitys, Kultaiset Korvarenkaat, on tarina rakkaudesta, intohimosta ja kohtalosta.
Näytelmän tapahtumat sijoittuvat menneeseen aikaan. Jossakin syvällä Hämeen maaseudulla varakkaan lesken, Aliina Salmensuun, sauna- ja aittarakennukseen on majoittunut mustalaisia. On kevät ja he ovat matkalla markkinoille. Heimon päämies, Simon, antaa kultaiset korvarenkaat Aliinalle pantiksi hevosen lainasta ja lupaa tulla syksyllä lunastamaan renkaat takaisin. Naapurit varoittavat luottamasta liikaa miehen lupauksiin. Samalla he suunnittelevat Aliinan ainoan tyttären, Saaran, ja oman poikansa, Mikaelin, välisiä naimakauppoja.
Regina, kaunis mustalaistyttö, tahtoisi Simonin puolisoksi, mutta levoton ja vapaa heimopäällikkö ei halua vielä sitoa itseään. Maantie kutsuu ja kuljettaa. Sitä paitsi hänestä tuntuu, että Aliina jäi odottamaan syksyä muustakin syystä kuin vain saadakseen hevosensa takaisin.

Reissun hinta on 75,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä

📷 Nokian teatteri
21.8.2023 Olkiluoto

Tervetuloa tutustumaan ydinvoiman kiehtovaan maailmaan – Olkiluodon Vierailukeskuksessa pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen toimintaperiaatteeseen ja uraanipolttoaineen matkaan kalliosta kallioon.
 
Päivän ohjelmassa mm. yhtiön esittely, runsas buffet-lounas, ja aluekierros bussikierroksena, oppaan kertoessa alueesta. Kierroksen jälkeen juodaan vielä Olkiluodon tarjoamat kahvit kera kahvileivän.  Olkiluodon vierailukeskuksen vierailupäällikkö on esittelijänä ja oppaana koko vierailun ajan. Vierailun kesto on n. 3,5 h ja vierailu on maksuton.
 
Kahvin jälkeen on aikaa tutustua Sähköä uraanista-tiedenäyttelyyn.

 Reissun hinta on 69,00 €/hlö sisältäen yritysesittelyn, lounaan, aluekierroksen, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

  Lataa esite tästä
14.9.2023 Cabaret, Turku

Päänäyttämö muuttuu taas tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta: Pökerryttävän hienon vastaanoton syksyllä 2020 saanut Cabaret-musikaali palaa Turun Kaupunginteatteriin! Viimeksi korona katkaisi loisteliaasti käynnistyneen esityskauden. Nyt otetaan uusi lähtö ja naurusta, kyynelistä ja jäykkyyden jäsenistä irrottavasta musiikista vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla jälleen liki 30 esiintyjää.

Tapahtuman hinta on 105,00 €/hlö sisältäen kuohuvan juoman ennen esitystä, esityksessä mukana olevan kuulumiset, teatterilipun, väliaikakahvit kera makean palan ja matkanjohtajan palvelut.
 
Lataa esite tästä
📷 Turun kaupunginteatteri
23.9.2023 Paradox, Porin teatteri

Paradox-musikaalissa kuullaan Dingon, Yön, Even ja muiden porilaisartistien tunnetuksi tekemää musiikkia, mutta myös uutta, ennen kuulematonta tuotantoa! Kantaesityksen on käsikirjoittanut Riku Suokas ja Heikki Syrjä, joiden kynästä syntyi käsikirjoitus mm. Suomen teatterihistorian katsotuimpaan musikaalikantaesitykseen VUONNA 85 (Tampereen Työväen Teatteri, 2006-2012).

Reissun hinta on 125,00 €/hlö sisältäen kuohuvan kera täytetyn croissantin sekä kahvin ja piparin ennen esitystä, teatterilipun, väliaikatarjoiluna kahvit kera makean palan, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä

📷 Porin teatteri
12.10.2023 Hollywoodin hurmaa, Turku

Tämä ilta on täynnä Hollywoodin glamouria ja Suomi-Filmien säihkettä! Konsertissa kuullaan ulkomaisten ja kotimaisten elokuvien ikimuistoisimpia säveliä Kulkurin valssista Kuunsillalle. Illan aikana on luvassa muun muassa valkokankaan suosikkien Audrey Hepburnin, Marilyn Monroen, Elton Johnin ja Frank Sinatran tunnetuiksi tekemiä lauluja, joita tulkitsevat parrasvaloista tutut tähdet Anna-Maija Tuokko ja Mikko Leppilampi.

Tapahtuman hinta on 47,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä tapahtumassa läsnä olevan henkilön.

Lataa esite tästä

📷 TFO
9.11.2023 Open orchestra, Turku

Vuonna 2019 ilmiöksi noussut Open Orchestra valloittaa kuulijat jälleen! Open Orchestrassa pääset kokemaan suuren sinfoniakoneiston vaikuttavuuden ja seuraamaan muusikon työtä lähietäisyydeltä. Konserttitalon permannon penkit puretaan, ja muusikot sijoitetaan ympäri salia lavalle ja permannolle. Musiikki ympäröi kuulijaa joka puolelta, ja illan aikana kuullaan monipuolisesti klassisen musiikin hittisäveliä Tšaikovskin Joutsenlammesta Sibeliuksen Myrskyyn. Juonnettua konserttielämystä vahvistaa näyttävä visualisointi ja valaistus.
Puolet konsertista kuunnellaan ilman istumapaikkaa, seisten ja kävellen orkesterin keskuudessa. Toinen puolisko istutaan paikkanumeroidussa yläkatsomossa. Paikan vaihto tapahtuu väliajalla.

Tapahtuman hinta on 49,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit ja matkanjohtajan palvelut.
 
Lataa esite tästä
📷 TFO
 
14.10.2023 Piaf, Tampere

Päänäyttämöllä herää henkiin upea menneen ajan Pariisi: seksikäs ja eloisa, hellä ja julma, ja unelmia täynnä. Piaf viekoittelee mukaan katuojien ja luksuselämän sinfoniaan, elämää suurempaan elämään.
Valovoimaisen Edith Piafin elämäntarina kulkee 1930-luvulta alkaen katulaulajasta aikansa supertähdeksi ja lopulta maailmanlaajuiseksi, ikoniseksi pariisittareksi. Poikkeuksellinen elämä ei kuitenkaan päästä Piafia helpolla. Menestyksen hinta on kova.
 
Musiikintäyteinen, hersyvän hauska ja koskettava näytelmä on kunnianosoitus Edith Piafin elämänvoimalle, tunteellisille lauluille ja riehakkaalle huumorille.
 
Reissun hinta on 117,00 €/hlö sisältäen lounaan, teatterilipun,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä

📷 Tampereen teatteri
 
2.12.2023 Muukalaisia yössä, Turku

Musikaali Frank Sinatrasta ja Ava Gardnerista.
Muukalaisia Yössä kertoo kahden Hollywood-tähden elämästä ja rakkaudesta, josta ei puuttunut intohimoa, mustasukkaisuutta ja suurta draamaa.
Frank Sinatra (1915-1998) oli yhdysvaltalainen laulaja ja elokuvanäyttelijä. Hänestä tuli 1940-luvulla teinityttöjen suuresti ihannoima laulaja. Hänellä oli useita menestyskappaleita, joista tunnetuimpia ovat My Way, Strangers in the Night, Fly Me to the Moon ja New York, New York. Sinatralla väitettiin olleen hyvät suhteet mafiaan, mikä olisi edesauttanut hänen uraansa. Ava Gardner (1922-1990) oli yhdysvaltalainen näyttelijätär ja palvottu kaunotar. Hänen tunnetuimpia elokuviaan 1950-luvulla olivat Kilimanjaron lumet, Mogambo ja Paljasjalkakreivitär.
.
Musikaali vie upeaan Hollywood-tunnelmaan, glamourin ja ganstereiden maailmaan. Frank Sinatraa esittää loistavaääninen tangokuningas Tommi Soidinmäki. Ava Gardnerin roolissa häikäisee useita musikaaleja tähdittänyt Elisa Lairikko.
 
Tapahtuman hinta on 65,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnä olevan henkilön.

Lataa esite tästä
📷 Suomen Musiikkiteatteri Oy
 

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä