Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

7.2.2023 Punainen viiva – ooppera + Waltteri Torikan tapaaminen, Turku.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Turun Kaupunginteatteri, Saaristo-ooppera ja Turun filharmoninen orkesteri yhdistävät voimansa, ja tuovat oopperan teatterin Päänäyttämölle 20 vuoden tauon jälkeen. Suomen historian käännekohdasta kertovaa Punaista viivaa tähdittävät solistit Johanna Rusanen ja Waltteri Torikka.
Köyhän leipä on kovan työn takana, mutta toivon kipinä kytee Topin ja Riikan mökissä. Vieläkö koittaisi helpommat ajat heille ja lapsikatraalleen? Kun uutiset yhteiskunnallisesta kuohunnasta kantavat Kainuun Korpiloukkoon saakka, he uskovat muutoksen tulevan. Topi ja Riika ottavat osaa poliittisiin kokouksiin, joissa kannustetaan äänestämään, vetämään punainen viiva paremman huomisen puolesta.
 

Tapahtuman hinta on 129,00 €/hlö sisältäen suolaisen palan ennen esitystä, Waltteri Torikan tapaamisen (yksinomaan meidän ryhmälle varattu), oopperalipun, väliaikakahvit kera makean palan ja  matkanjohtajan palvelut. 

Lataa esite tästä

📷 Turun kaupunginteatteri, Otto-Ville Väätäinen 
15.4.2023 Kyrö Distillery Company, Isokyrö

Ajatus Kyrö Distillery Companysta sai alkunsa saunan lauteilla, kun viisi ystävystä siemaili amerikkalaista ruisviskiä. Ystävät eivät voineet käsittää, miksi Suomessa ei tislata ruisviskiä vaikka suomalaiset kuluttavat kuusi kertaa enemmän ruista kuin muu maailma. Idea omasta ruistislaamosta tuntui vielä seuraavana aamunakin hyvältä. Kyrön tarina sai alkunsa.

Päiväreissun hinta on 139,00 €/hlö sisältäen menomatkalla kahvit kera sämpylän, Kyrö Distillery Companyn tislaamokierroksen, tastingin, lounaan Kyrön tapaan, matkanjohtajan palvelut  ja kuljetukset.

Lataa esite tästä
 
📷 TTC-Charter

20.4.2023 Laulaja Olavi Virta, Rauma

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan kevään aikana upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana. Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konserttielämyksen.

 Tapahtuman hinta on 85,00 €/hlö sisältäen väliaikakahvit, teatterilipun ja matkanjohtajan palvelut.

 Lataa esite tästä

📷 Magnum Live Oy
22.4.2023 Diandra & Bond, Turku

James Bond -elokuvien tarttuvimmat melodiat ja Diandran energinen ja säkenöivä lavakarisma kohtaavat Konserttitalossa. Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista artisteista ja hurmannut kuulijansa viime aikoina Elämäni biisi -ohjelmassa. Konsertissa kuullaan suosituimpia 007:n seikkailuja siivittäneistä kappaleista läpi vuosikymmenten. Filharmonikoita agenttimaailman pyörteissä johtaa orkesterin oma Q Antti Rissanen.

 Tapahtuman hinta on 54,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit ja matkanjohtajan palvelut.

 Lataa esite tästä
📷TFO
6.5.2023 Kotimaan matkailu ja Piha & Luonto-messut, Tampere

Piha & Luonto -messut inspiroi kaivamaan kädet multaan ja heittäytymään omien pihaunelmien vietäväksi. Tapahtumasta löydät ratkaisut pieniin pulmakohtiin istutuspenkissä ja viimeisimmät ideat puutarhajätteiden nykyaikaiseen kierrättämiseen.

Kotimaan matkailu tuo Suomen kesäkohteet ihasteltavaksesi. Messutapahtuma esittelee Suomen upeuksia ja yllättäviä matkailukätköjä. Kotimaan matkailu esittelee luonnonpuistoja, lomakeskuksia ja lapsiperheiden vauhdikkaita ikisuosikkeja. Urbaanit kaupunkilomat kutsuvat hotelleihin, teattereihin ja joen varteen nauttimaan Suomen kesästä.

 Messureissun hinta on 65,00 €/hlö sisältäen aamiaisen bussissa, messulipun, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

 Lataa esite tästä

📷 Tampereen messut
9.6.2023 Anne Mattilan taidekahvila, Karvia

Ihastuttava laulaja Anne Mattila on luonut Karvialle huikean taidekahvila-kokonaisuuden, johon nyt pääsemme tutustumaan. Anne on myös loistava taidemaalari.
Tämän reissun aikana meille on luvassa Annen konsertti, jonka kesto on noin tunti ja pääsemme myös tutustumaan hänen uusimpaan taidenäyttelyyn, joka tänä vuonna on nimeltään 100 & 10 maalausta. Meillä on myös vapaata aikaa jolloin voit tutustua vaikka taidepolkuun ja löytyypä alueelta pari putiikkiakin.

 Reissun hinta on 119,00 €/hlö sisältäen menomatkalla aamukahvit, vierailun Annen taidekahvilassa, Anne Mattilan konsertin, keittolounaan, kakkukahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä

📷 Anne Mattilan taidekahvila

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä