Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

13.6.2024 Se on salaisuus, Pöytyä
REISSU TOTEUTUU!

Kesällä 2024 Pöytyän teatterissa nähdään Markku Hyvösen käsikirjoittama ja Mona Lehtolan ohjaama Se on salaisuus -musiikkinäytelmä. Sisarukset toimivat omaishoitajana vanhalle isälle. Hoitosuhde ei toimi ongelmitta vanhan jäärän kanssa ja kun seniori vielä katoaa kotipihasta pyörätuolin kanssa, niin maailman kirjat ovat sekaisin.

Oman mausteensa tuo yllätysvieraat. Tämän viikonlopun jälkeen mikään ei ole niin kuin ennen! Annetaan kaikkien kukkien kukkia, erilaisuus on rikkaus!
Luvassa pari tuntia hykerryttäviä, yllättäviä käänteitä ja julki tulevia salaisuuksia!

Reissun hinta on 57,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä
📷 Pöytyän teatteri

25.6.2024 Saariston iso rengastie
REISSU TOTEUTUU!

Saariston Rengastie-kierroksella ihastellaan kaunista, ainutlaatuista sekä upeaa saaristoamme, sen merimaisemia ja kuullaan tarinaa saariston elämästä ennen ja nyt!
 
Turusta lähdemme matkaan kohti Kustavia ja ylitämme ylvään ja korkean Kaitaisten sillan. Aamukahvit suolaisella palalla juodaan Kustavin Savipajalla, jossa on myös aikaa ihastella sekä käsityöläisten töitä että Kustavin Savipajan tuotantoa. Matka jatkuu lautalla Iniön puolelle. Iniön saari ajetaan läpi ja lauttojen jälkeen saavumme Houtskäriin, jossa lounastamme. Houtskärissä voi halutessaan myös tutustua ihastuttavaan puukirkkoon. Matka jatkuu Korppoon kautta Nauvoon. Majatalo Martassa juomme herkulliset iltapäiväkahvit ja on mahdollisuus käydä Nauvon kirkossa. Iltapäiväkahvien jälkeen  on omaa aikaa tutustua kirkonkylään ja vierasvenesatamaan sekä sen putiikeihin. Tämän jälkeen onkin aika kotimatkan.

 Reissun hinta on 98,00 €/hlö sisältäen aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, sisäänpääsyt sekä opaspalvelut koko päivän ajan ja kuljetuksen

Lataa esite tästä
 
2.7.2024 Ihmisen poika, Rauma
REISSU TOTEUTUU!

Näytelmän tapahtumat sijoittuvat eristäytyneeseen kyläyhteisöön, jossa aika on pysähtynyt. Kylän henkinen johtaja pitää yhteisöä tiukasti otteessaan ja ”ennen kaikki oli paremmin”.
Kaupan valikoima on niukka ja maitokin myydään joko pusseissa tai suoraan omaan astiaan. Kaikki nykyaikainen on pahasta ja yhteisön elämää värittävät erilaiset kiellot sekä rajoitukset. Lauantaitanssien sijaan vietetään lauantaiseisojaisia, koska ”eihän Olli Lindholmkaan tanssinut”.

Ainakin näennäisesti asukkaat ovat tyytyväisiä ja yhteiselo rauhallista. Kaikki on kuitenkin vaarassa muuttua, kun ulkopuolisen maailman tuulahdukset murtautuvat kylän muurien sisäpuolelle. Kuinka käy, kun yhteisön harmoniseen ulkokuoreen alkaa ilmestyä säröjä?

Reissun hinta on 85,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä
📷 Rauman teatteri
27.7.2024 Juice, Valkeakoski
REISSU TOTEUTUU!

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama uusi suurmusikaali JUICE paljastaa ennenkuulumatonta mystiikkaa legendan taiteen takaa! Uusi musikaali Juice vie meidät hurmaavalle melodiselle matkalle muistoihin ja ihmisyyteen kauniin järvimaiseman ympäröimänä Valkeakoskella.

Juhani Juice Leskinen. Valtakunnan ajattelija, rakastettu muusikko ja legenda. Leskinen jätti lähtemättömän jäljen suomalaiseen rockmusiikkiin ja suomalaisen lyriikan historiaan.

Sukellamme Juicen tapaan syvimpään ja kauneimpaan, eli kahden ihmisen kohtaamiseen. Juice oli nerokas taiteilija, josta huokui lämpö, ystävällisyys ja rakastamisen halu. Hän oli herkkä ja ujo
savolainen, mutta samaan aikaan itsepäinen sanavalmis taiteilija, joka alati tarkkaili ympäröivää maailmaa. Unelman ja todellisuuden välissä on ristiriita, jonka Juice hienosti tuo lyriikoissaan esille.

Reissun hinta on 109,00 €/hlö sisältäen lounaan, teatterilipun ja matkanjohtajan palvelut. 
 
Lataa esite tästä
📷 Suomen kesäteatteri
28.7.2024 Eläköön elämä-konsertti, Ypäjä

Kaikki oli parempaa silloin ennenkyt-luvulla, myös musiikki! Tässä konsertissa kuullaan juuri niitä unohtumattomia kotimaisia ja kansainvälisiä kevyen musiikin helmiä -60-, -70- ja -80-luvuilta.
Nämä klassikot piirsivät aikanaan mieliimme lähtemättömän jäljen, saivat sukat pyörimään jaloissa ja sielun sykkimään. Rakkauden jälkeen, Myrskyluodon Maija, Penkki, puu ja puistotie, Delilah, Eläköön elämä, Paratiisi, tangosikermä, That`s Amore, Krokotiilirokki sekä monet muut rakastetut iskelmät soivat tässä hienossa konsertissa. Oman osansa kokonaisuudessa muodostavat myös viihdyttävät ja hauskat tarinat laulujen takana.

Konsertin solisteina toimivat upeaääniset laulajat Sonja Lumme ja Arne Nylander. Komeaääninen näyttelijä ja laulaja Arne Nylander on hurmannut yleisöjä teatterilavoilla kautta maan. Vierailevana solistina on todellinen sydänten sulattaja, lahjakas Eikka Eronen. Nuoresta 14 vuoden iästään huolimatta hän on ehtinyt tekemään useita rooleja eri estradeilla mm. nuoresta Taipaleen Reiskasta Dannyyn.
 
Reissun hinta on 65,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä
📷 Juhlatalo
31.7.2024 Saaristopäivä – Parainen-Nauvo-Korppoo

Päiväreissu kauniiseen Turun saaristoon!

Paraisten Vanhalla Malmilla aamukahvittelemme Fredrikantuvalla, jossa tapaamme myös oppaamme. Kahvien jälkeen käymme ihmettelemässä Paraisten kalkkikivilouhosta.
Matkamme jatkuu Korppooseen, halukkaat voivat vierailla kirkossa ja toki meillä on aikaa myös käydä katsomassa Amalia’s Hemin uudet tilat. Lounastamme ”Pirtulinnassa” eli Hjalmarsilla.

Lounaan jälkeen matkamme jatkuu Nauvoon, jossa voimme omatoimisesti ihastella vierasvenesataman tunnelmaa ja käydä putiikeissa. Iltapäiväkahvit juomme kirkonkylän tuntumassa.
Iltapäiväkahvien jälkeen lähdemme kotimatkalle takaisin kohti Turkua.

Reissun hinta on 89,00 €/hlö sis. aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, oppaan Paraisilta lähtien, matkanjohtajan palvelut sekä kuljetuksen

Lataa esite tästä
7.8.2024 Karavaanari, Pyynikki, Tampere

Omasta mielestään menestynyt näyttelijä Mikko Aarnela (Lari Halme) palaa kesäteatterin ensi-iltajuhlista ja todistaa kotimatkallaan murhan. Hän tajuaa olevansa rikoksen silminnäkijänä hengenvaarassa, ja joutuu pakenemaan. Mikko varastaa paniikissa matkailuauton ja joutuu keskelle elämänsä suurinta seikkailua. Mikon on pystyttävä sulautumaan monien karsastamaan, omalaatuiseen ja mystiseen heimoon: karavaanareihin.
Karavaanari – Kaikkien kaveri asettaa vastakkain stereotyyppiset mielikuvat eurooppalaishakuisesta trendi-Suomesta sekä siitä Suomesta, joka pystyy tyydyttämään päivittäiset tarpeensa yhdestä automarketista. Molemmat Suomet vieroksuvat toisiaan ja nauravat toisilleen halveksuvasti olematta syvimmiltään kuitenkaan kovinkaan kaukana toisistaan.

Teatterireissun hinta on 119,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan ennen esitystä, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä
📷 Tampereen teatteri
 
10.8.2024 Rekkamies, Sappee

”Hei huomenta Suomi hyvin pyyhkii, sun poikas valvoi taas ja ahkeroi, herrat Helsingissä laman alla nyyhkii, minä tein sen minkä aikamies vain voi”

Matti Eskonniemi lauloi ensikeikallaan selin yleisöön. Yleisön joukossa oli hänen tuleva vaimonsa Pirjo, jonka kannustamana Matti teki 70-luvun alussa rohkean päätöksen jättää työnsä kirjapainossa. Ei ollut itsestään selvää, että ujosta nuoresta tuli koko kansan tuntema Matti Esko.
Kesällä 2024 Sappeen Kesäteatterin lavalla nähdään vetovoimainen yllätyskäänne, kun Suomen Kesäteatteri esittää laulaja Matti Eskon elämästä kertovan musikaalin Rekkamies. Tämän Heikki Paavilaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman teoksen erikoisuus piilee siinä, että pääosaa tähdittää karismaattisella äänellään itse taiteilija Matti Esko.

Musikaalissa syvennytään empaattisena tunnetun taiteilijan rakastettuun iskelmätuotantoon, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Huomenta Suomi ja Rekkamies. Esitys on sukupolvitarina menneestä Suomesta ja tämän päivän maailmasta murroksineen.

Musikaali kuljettaa katsojan mukanaan elämänmakuiselle seikkailulle tien päälle kohti hersyvän hyvää huumoria, lavatanssin hurmiota countrytansseineen sekä todellisia tarinoita viihteen maailmasta niin Toivo Kärjestä kuin Junnu Vainiostakin.

Teatterireissun hinta on 125,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan ennen esitystä, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä

📷 Suomen kesäteatteri
 
22.8.2024 Once-musikaali, Turku ENNAKKOESITYS

Sydämet sulattava tarina lahjakkaan katumuusikon ja maahanmuuttajatytön kohtaamisesta, joka ohjaa unelmat uuteen lentoon. Palkittu Once-musikaali tuo musiikin riemun Turkuun syksyllä 2024.

Kohtaaminen, joka muuttaa elämän voi osua kenen tahansa tielle. Dublinissa se tapahtuu katumuusikolle, joka halusi tulla maailmankuuluksi omista kappaleistaan, mutta jämähti soittamaan lainabiisejä ohikulkijoille. Isä tarvitsi apua, nuoruudenrakkaus häipyi ja haaveet sen mukana. Eräs harmaa päivä tuo kuitenkin kuulolle suloisen ja sinnikkään maahanmuuttajatytön. Hän haluaa pojan paitsi korjaavan imurinsa, myös kertovan kappaleistaan. Yhteiset hetket musiikin parissa sytyttävät molemmissa liekin. Mutta millaisiin valintoihin rohkeus riittää?

Once-musikaali muistuttaa arjen kauneudesta ja uusista mahdollisuuksista, joita voi nähdä, kun katsoo oikeaan suuntaan. “Tämä ei ole spektaakkelityyppinen musikaali, mutta siinä on sitäkin enemmän lämpöä ja unelmia. Tarinan tyttö ja poika kohtaavat monella tasolla, he löytävät välilleen yhteyden myös musiikin kautta. Päänäyttämömme täyttyy taitavista esiintyjistä, joiden kanssa haluamme tuoda katsojien syksyyn musiikin iloa”, kuvailee ohjaaja Mikko Kouki. Päärooleissa hurmaavat isoja musikaalirooleja Suomessa tehnyt Mikael Saari ja Turun Kaupunginteatterin oma kultakurkku Linda Hämäläinen.

Tapahtuman hinta on 55,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön

Lataa esite tästä
📷 Otto-Ville Väätäinen

 
23.8.2024 Queen a kind of magic, Lahti

Sinfonia Lahti ja Rajaton vastaavat jälleen yleisön toiveeseen, kun suositut Queen – A Kind of Magic -konsertit kuullaan Sibeliustalossa syyskauden 2024 alussa. Queen-yhtyeen rock-klassikot Jaakko Kuusiston sovituksina soivat Sibeliustalossa. Konsertit johtaa kapellimestari Nick Davies. Edellisen kerran ikoniset We Will Rock You, I Want It All, The Show Must Go On hurmasivat Sibeliustalon loppuunmyydyn salin yleisön vuonna 2017.

Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman menestyksekäs yli 20 vuotta kestänyt yhteistyö on tarjonnut vuosien aikana unohtumattomia elämyksiä niin konserttien kuin levytyksien muodossa. Syyskausi 2023 sai energisen aloituksen kolmella loppuunmyydyllä ABBA-konsertilla, jotka saivat yleisön hullaantumaan ja tanssimaan nostaen Sibeliustalon pääsalin tunnelman kattoon.
”Abban yhteydessä nousi monelta kuulijalta toive, että koska saamme kuulla taas Queen-produktion ja iloksemme pääsimme vastaamaan toiveeseen näin pian”, toteaa Sinfonia Lahden intendentti Maija Kylkilahti.

Ennen konserttia lounastamme Lahdessa, konsertti alkaa klo 13.00. Konsertin jälkeen käymme Luhta Outlet Torni-tehtaanmyymälässä sekä Finnmarin-tehtaanmyymälässä.

Reissun hinta on 129,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, lounaan,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä
📷 Sinfonia Lahti
10.10.2024 Inmo Yang & Sibelius, Turku

Rakastettu viulukonsertto on arvoisessaan seurassa ja vuoden 2022 Sibelius-viulukilpailun voittaja Inmo Yangin sekä TFO:n päävierailija Christian Kluxenin hellässä huomassa. Konserton ikoninen ja kaunis teema varastaa kuulijan täyden huomion itselleen ja resonoi sekä mielessä että kehossa. Kahden suosikkisäveltäjän ilta on sakeanaan herkkää tunnelmaa ja liikutukselta on vaikea välttyä. Pärtin “Joutsenlaulu” on puhdassointinen ja viipyilevä alku konsertille, ja omiaan johtamaan ajatukset Sibeliuksen viidenteen sinfoniaan joutsenteemoineen.

 Ennen konserttia saamme opastuksen ”konserttietiketistä” eli miten konsertissa käyttäydytään, missä kohtaa on soveliasta ja kuuluu esim. taputtaa ja missä kohtaa se ei ole lainkaan sopivaa. Meille kerrotaan myös konsertin kulusta. Ennen konserttia tapaamme myös joko illan kapellimestarin tai solistin varaslähdön tunnelmissa.

Tapahtuman hinta on 45,00 € sis. konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön. 

Lataa esite tästä
📷 TFO
12.10.2024 Moulin rouge, Helsinki
REISSU TOTEUTUU JA MUUTAMA PAIKKA ON VAPAANA
!

Moulin Rouge! Musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori runoilija rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat.

Kymmenen Tony-palkintoa kahmineen Moulin Rouge! Musikaalin biisilista on pophistorian ylistysveisua. Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.

Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla. Moulin Rouge! Musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! Musikaaliin!

Reissun hinta on 189,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, suolaista piirakkaa kera salaatin ennen esitystä, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä

📷 Helsingin kaupunginteatteri
 
19.10.2024 Pokka pitää, Tampere
REISSU TOTEUTUU!

MAAILMAN SUOSITUIMPIIN KOMEDIAHAHMOIHIN KUULUVA HYACINTH BUCKET, LAUSUTAAN BUKEE – SAAPUU TAMPEREEN KOMEDIATEATTERIN LAVALLE.

Roy Clarken kirjoittama komedia perustuu hänen huippusuosittuun tv-sarjaansa. Ei todellakaan ole ihme, että sarjan suosio on ollut universaali, ja sen jaksoja on nähty lähes kaikkialla maailmassa. Pokka pitää kertoo hulluttelevan komedian keinoin värikylläisistä hahmoista, joista jokainen on kuin suoraan naapurista.

Kukapa meistä ei aina joskus tuntisi itseään toisia paremmaksi, ja tekisi siitä jopa numeroa… Vaikka Hyacinth Bucket onkin äärimmäisen hullunkurinen omassa yltäkylläisyydessään, hahmon piirteet ovat uskomattoman tunnistettavia.
Hyacinth saa selville, että hänen naapurinsa Emmet on alkanut vetää näytelmäkerhoa – ja yksi mielenkiintoisista rooleista olisi vapaana.

Tähän rooliin Hyacinth pitää itseään täydellisenä ja saapuu paikalle suorastaan pyörremyrskyn lailla. Tilanteeseen tulee kuitenkin mutkia, kun Emmet on tarjouksesta kauhuissaan sisarensa Elisabethin kanssa. Kun soppaan pistävät lusikkansa vielä Hyacinthin värikylläiset sisarukset Rose ja Daisy sekä karskin hurmaava Onslow, alkaa teatterissa paikat toden teolla kuumentua, kun ”lady of the house” pääsee diivailemaan. Päivä muodostuu kaaokseksi. Mutta julkisivu pidetään kunnossa viimeiseen saakka.
 
Reissun hinta on 115,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, ruokailun ennen esitystä, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen. 
 
Lataa esite tästä
📷 Tampereen Komediateatteri

 
6.11.2024 Meillä on täyttä, Turku

Näyttelijä Miska Kaukonen pistää piinkovat koomikon taitonsa likoon supersuositun turkulaisravintolan pöytien varaajana.
Ravintolabuukkarin homma on kovaa duunia. Etenkin jos ravintola on Turun kuuminta hottia ja pöytäänsä vaativat niin kanta-asiakkaat, julkimot kuin elämyshakuiset turistitkin. Ja kun vielä työkaveritkin hämmentävät lusikkaansa päivän sopassa, uhkaa keitto kiehahtaa reisille. Ei voi buukkaaja pöydäksi muuttua – vai voiko? Näyttelijä Miska Kaukonen venyy ehkä elämänsä kovimpaan suoritukseen koomikkona tässä yhdelle virtuoosille luodussa näytelmässä.

Kaukonen on tuttu esimerkiksi Emma Teatterin ja Linnateatterin lukuisista komedioista, huikeasta tulkinnastaan Klonkkuna Turun Kaupunginteatterin Taru sormusten herrasta ja Hobitti-näytelmissä sekä valinnastaan Vuoden turkulaiseksi vuonna 2018. Nyt Kaukosen monitaituruus itkettävän hauskojen hahmojen luojana pääsee kunnolla käyttöön, kun hän ottaa suoriutuakseen yksin noin 40 roolista. Mikko Koivusalon tuoreen suomennoksen Becky Moden monologista ohjaa Satu Rasila.

Tapahtuman hinta on 59,00 €/hlö sis. tarjoilut ja Miskan tapaamisen ennen esitystä ja meiltä läsnäolevan henkilön

Lataa esite tästä
📷 Otto-Ville Väätäinen
14.11.2024 Hyvässä ja pahassa, Turku

Elokuvien ikiaikaiset riitapukarit, protagonistit ja antagonistit, hyvikset ja pahikset, oikeuden puolustajat ja kaaoksen kannattajat, jedit ja sithit, kohtaavat illan aikana. Hyvän ja pahan taisteluista on näiden konserttien eeppinen soundtrack tehty, ja nyt jos koskaan on aika mellastaa kunnolla. Jännitystä ylläpitävät muun muassa Game of Thronesista, Captain Marvelista, Gladiatorista, Nälkäpelistä ja Star Warsista tutut teemat. Kaiva esiin supersankarin viittasi, ota mukaan taikasauvasi ja valitse puolesi!
Yhteistyössä The Concert Factory. 
 
Tapahtuman hinta on 49,00 € sis. konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön. 

Lataa esite tästä
📷 TFO
8.2.2025 One night with Patrizio Buanne & Diandra, Turku

Ilta baritoni/viihdyttäjä Patrizio Buannen ja Diandran seurassa.
Tätä glamouria, vauhtia ja hittikavalkadia ei ole ennen Suomessa koettu. Sen lupaavat maailmankuulu Napolilainen, “the Ambassador of the Italian Songbook”, Patrizio Buanne ja supersuosittu Diandra konsertissamme. Saamme kokea jotain erityistä; romantiikan helmiä, tyylikkyyttä ja ohjelmiston loistokkuutta, ”taivaallista” sanoi eräs aiemmin Patriziota kuullut. Patrizion World tour saa nyt jatkoa Suomessa.

 Tapahtuman hinta on 65,00 € sis. konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön. 

Lataa esite tästä
29.3.2025 Yhdessä osa 2, Turku

Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron Yhdessä-konserttisalikiertueelle jatkoa suuren kysynnän vuoksi!

Ohjelmiston kokoaa tälläkin kertaa vuosikymmeniä suomalaisten eturivin artistien kanssa työskennellyt Esa Nieminen, jonka johtama Juhlaorkesteri säestää tuttuun tapaan myös tulevia Yhdessä-konsertteja.
-Yhteinen kiertueemme oli nostalgiabuumin todellinen huipennus. Konserteissa kuulimme aivan valtavan määrän hittejä ja keikoilla oli käsittämätön hurmos. Saamamme suuren suosion myötä päätimme tarjota nostalgian nälkäisille vielä lisää upeita musiikkiaarteita. Teemme uudistetun version showsta, jotta sen jo kerran nähneet voivat tulla uudestaankin kuulemaan niitä oikeita Finnhittejä!, Esa Nieminen lupaa.

– On ollut jo suorastaan ikävä meidän kiertuettamme. Olen niin iloinen, että saamme jatkaa. Tämä on rautainen porukka. Meillä on ollut niin hyvät fiilikset sekä lavalla että backstagella. Tuntuu siltä, että myös yleisö on todella pitänyt konserteista. Kiitos siitä! On kiva saada poimia arkistoista lisää lauluja, joita yleisö edelleen tuntuu rakastavan. On ollut myös upeaa esiintyä ´The one and only’ kapellimestari Esa Niemisen johtaman mahtavan bändin säestyksellä, Marion Rung hehkuttaa.

Suositulla kiertueella on jälleen luvassa jokaisen artistin omien hittien lisäksi myös mielenkiintoisia duettoja ja yllätyksiä. Niitä oikeita Finnhittejä.

Tapahtuman hinta on 85,00 € sis. konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön. 

Lataa esite tästä
📷 Gramofoni

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä