Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

1.3.2024 ABBA – Gimme! Gimme! Gimme! Rajaton ja TFO, Turku
TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

Mamma mia, here we go again! Lähde kanssamme 1970-luvulle ja diskon kulta-aikaan. Lauluyhtye Rajaton ja TFO esittävät kapellimestari Eero Lehtimäen johdolla kaikkien aikojen pop-yhtye ABBAn suurimmat hitit sinfoniaorkesterisovituksina.
Konsertissa kuullaan muun muassa kappaleet Dancing Queen, Money, money, money ja Thank you for the music. Tule juhlimaan ABBAn jo 50 vuotta kestänyttä supertähteyttä, joka alkoi yhtyeen voitettua vuoden 1974 Euroviisut. 

Tapahtuman hinta on 53,00 € sis. konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön. 

Lataa esite tästä
📷 TFO
8.3.2024 Kysy siskoilta, Turku

”Jostain syystä naisten hormonijutut ei oo tabuja siks, etteikö niistä sais puhua, vaan siks, että ne on niin kiusallisia, ettei kukaan halua puhua niistä.”

Nyt avaudutaan naisten elämästä, naisten suulla. Kysy siskoilta käsittelee naiseutta ja hormonien vaikutuksia historian ja tutkimustiedon tunnustaen. Merkittävin rooli esityksessä on kuitenkin näyttämön eri-ikäisten naisten läsnäololla, kokemusten jakamisella ja voimaannuttavalla, myötäelävällä musiikilla.
Puheenaiheina ovat muun muassa hysterian historia, pirullinen PMS, loputtomat ulkonäköpaineet, äitiys ja ikääntyminen. Niitä käsitellään kaunistelematta ja nauraen, mutta vitsiä naiseuden piirteistä ei tehdä. Uuden teoksen tarinat ovat tekijäporukan omia tai muilta siskoilta lainattuja, sillä tarkoitus on sanoittaa kaikille naisille tuttuja kokemuksia ja tarjota oivalluksia niihin liittyen. Et ole yksin.

Toteutustyyli lähentyy keikkakokemusta, sillä musiikki tuo voimaa kohtauksiin, joissa puretaan kaikenlaisia hormoneista aiheutuneita turhautumisia; hauskoja ja vähemmän hauskoja muistoja. Tämä esitys tarjoaa tietoa kaikille naiseuden eri vaiheista kiinnostuneille ja samaistumispintaa niitä läpikäyville. Kysy siskoilta kantaesitys nähtiin Turun Kaupunginteatterissa 21.9.2021.

Tapahtuman hinta on 55,00 €/hlö sisältäen kuohuvan ennen esitystä, teatterilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnäolevan henkilön

Lataa esite tästä


📷 Turun kaupunginteatteri, Otto-Ville Väätäinen
19.3.2024 Olkiluoto

Tervetuloa tutustumaan ydinvoiman kiehtovaan maailmaan – Olkiluodon Vierailukeskuksessa pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen toimintaperiaatteeseen ja uraanipolttoaineen matkaan kalliosta kallioon.
 
Päivän ohjelmassa mm. yhtiön esittely, lounas, ja aluekierros bussikierroksena tai kierros , oppaan kertoessa alueesta. Kierroksen jälkeen juodaan vielä Olkiluodon tarjoamat kahvit kera kahvileivän.  Olkiluodon vierailukeskuksen vierailupäällikkö on esittelijänä ja oppaana koko vierailun ajan. Vierailun kesto on n. 3,5 h ja vierailu on maksuton.
 
Kahvin jälkeen on aikaa tutustua Sähköä uraanista-tiedenäyttelyyn.
Henkilöllisyystarkistus, otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan (ajokortti, passi, henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti)

Reissun hinta on 72,00 €/hlö sisältäen yritysesittelyn, lounaan, aluekierroksen, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
 
Lataa esite tästä
📷 TVO
24.3.2024 Omena putoaa, Nokia

Mika Waltarin Veijarikomedia Omena putoaa, ”Perämies-Jaskan, Ventti-Villen ja Murto-Kallen seikkailut”

 Näytelmän tapahtumat sijoittuvat 50-luvun Helsinkiin, kaupungin laitamille ja takapihoille. Siellä asuvaan, Jonssonien perheeseen kuuluu Perämies-Jaskaksi kutsuttu isä ja hänen tyttärensä Ilona. Naapuri, väkijuomiin kallistuva Anderssonska, koditon filosofi ja pihan lapset vierailevat useasti Ilonan vaatimattomassa, mutta viihtyisässä kellariasunnossa.

Tarina kertoo myös hienostokaupunginosan, varakkaan teollisuusneuvoksen elämästä. Hän kohtaa päiväkävelyllään Ilonan, joka muistuttaa ällistyttävästi neuvoksen auto-onnettomuudessa kuollutta tytärtä. Teollisuusneuvos Österberg kärsii sydänviasta, mutta ei halua vielä tehdä testamenttia ahneille sukulaisilleen, jotka vain odottavat ”kultaisen omenan” putoamista suoraan suuhun. 

Perämies-Jaska palaa kotiin. Hän on ollut pitkään poissa ja Ilona luulee hänen olleen merillä. Jaskan mukana taloon muuttavat myös hänen sellikaverinsa Ventti-Ville ja Murto-Kalle. Miten lopulta käy näille takapihojen tragikoomisille sankareille ja hienostorouville. Kenelle teollisuusneuvos testamenttaa omaisuutensa ja kuka saa tarinan sankarittaren sydämen
 
Reissun hinta on 95,00 €/hlö sisältäen lounaan ennen teatteriesitystä, teatterilipun, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä
📷 Nokian teatteri
 
20.4.2024 Ilmasta rahaa-teatteri, Helsinki

Ilmasta rahaa on todellinen farssien klassikko, yhä uudestaan räjähtävä naurupommi, joka tarjoaa joukon poikkeuksellisen nopeita juonenkäänteitä, yllättäviä väärinymmärryksiä ja kohtuullisen määrän kuuluisaa ovien pauketta.

Mikko Laine (Pekka Strang) on saanut potkut työstään vuosia sitten, mutta on kekseliäänä miehenä löytänyt uuden ansaintakeinon huijaamalla sosiaaliviranomaisilta kaiken maailman avustuksia. Tekaistuille henkilöille maksetaan tonneittain tukia ja rahat päätyvät Mikon taskuihin.
Kunnes eräänä päivänä Kelan tarkastaja Jantunen (Emilia Sinisalo) saapuu yllätysvierailulle. Vuosikaudet hienosti toiminut rakennelma uhkaa sortua kertaheitolla ja Mikko löytää itsensä keskeltä niin sankkaa valheiden verkkoa, että ulospääsy näyttää mahdottomalta. Eikä siinä vielä kaikki.

Tukalasta tilanteestaan irti pyristelevä Mikko tulee vetäneeksi myös ystävänsä Otto Pellin (Janne Kataja) mukaan valheeseen. Kaverukset saavat selityksillään aikaan yhä sakenevan selitysten sopan, ja Mikon asuntoon alkaa lapata lisää kutsumattomia vieraita, joista jokainen mutkistaa valmiiksi sotkuista tilannetta entisestään.

Käsittämätön härdelli ratkeaa yllättävällä tavalla, mutta sitä ennen on luvassa niin meheviä käänteitä, ettei niistä nauramatta selviä!

Reissun hinta on 132,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, tuhdin aamiaisen ennen esitystä, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen. 

Lataa esite tästä
📷 Helsingin kaupunginteatteri
 
25.4.2024 Ihminen parhaan kykynsä mukaan-ooppera, Turku

Ihminen parhaan kykynsä mukaan on rakkaustarina miehen ja naisen välillä, mutta ilman perinteistä romanssia. Se on myös kertomus oman itsensä paljastamisen vaatimasta rohkeudesta. Tarinassa ollaan nuoren miehen pään sisällä, motissa muistoissa ja epävarmoissa ajatuksissa. Oman näköisensä elämän rakentamisessa miestä kannustaa ja tukee nainen, joka on hänelle enemmän kuin vain ystävä.

Kantaesitys on Turun Kaupunginteatterin, Saaristo-oopperan ja Turun filharmonisen orkesterin yhteistuotanto. Menestyskirjailija Tommi Kinnusen kirjoittaman oopperan on säveltänyt Joel Järventausta, joka on nuoresta iästään huolimatta niittänyt jo kansainvälistäkin mainetta. Sen ohjaa Pertti Sveholm ja rooleissa nähdään Suomen ykkösbaritoneihin lukeutuva Waltteri Torikka sekä monista teatteri ja tv-rooleistaan tuttu näyttelijä Pihla Penttinen. Musiikista vastaa kuuden henkilön soittajisto, kapellimestarinaan Marko Hilpo.

“Teos laajentaa miehen ja naisen välisen suhteen käsittelyä sellaisesta näkökulmasta, josta ei ole vielä paljoa puhuttu – varsinkaan oopperoiden konservatiivisessa maailmassa”– kirjailija Tommi Kinnunen

Tapahtuman hinta on 65,00 €/hlö sisältäen oopperalipun, kuohuvan ja tarjoilun ennen esitystä ja meiltä läsnäolevan henkilön. 

Lataa esite tästä
 
 
4.5.2024 Pokka pitää, Tampere
REISSU TOTEUTUU JA KAIKKI PAIKAT ON TÄLLÄ HETKELLÄ VARATUT!

MAAILMAN SUOSITUIMPIIN KOMEDIAHAHMOIHIN KUULUVA HYACINTH BUCKET, LAUSUTAAN BUKEE – SAAPUU TAMPEREEN KOMEDIATEATTERIN LAVALLE.

Roy Clarken kirjoittama komedia perustuu hänen huippusuosittuun tv-sarjaansa. Ei todellakaan ole ihme, että sarjan suosio on ollut universaali, ja sen jaksoja on nähty lähes kaikkialla maailmassa. Pokka pitää kertoo hulluttelevan komedian keinoin värikylläisistä hahmoista, joista jokainen on kuin suoraan naapurista.

Kukapa meistä ei aina joskus tuntisi itseään toisia paremmaksi, ja tekisi siitä jopa numeroa… Vaikka Hyacinth Bucket onkin äärimmäisen hullunkurinen omassa yltäkylläisyydessään, hahmon piirteet ovat uskomattoman tunnistettavia.
Hyacinth saa selville, että hänen naapurinsa Emmet on alkanut vetää näytelmäkerhoa – ja yksi mielenkiintoisista rooleista olisi vapaana.

Tähän rooliin Hyacinth pitää itseään täydellisenä ja saapuu paikalle suorastaan pyörremyrskyn lailla. Tilanteeseen tulee kuitenkin mutkia, kun Emmet on tarjouksesta kauhuissaan sisarensa Elisabethin kanssa. Kun soppaan pistävät lusikkansa vielä Hyacinthin värikylläiset sisarukset Rose ja Daisy sekä karskin hurmaava Onslow, alkaa teatterissa paikat toden teolla kuumentua, kun ”lady of the house” pääsee diivailemaan. Päivä muodostuu kaaokseksi. Mutta julkisivu pidetään kunnossa viimeiseen saakka.
 
Reissun hinta on 115,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, ruokailun ennen esitystä, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen. 
 
Lataa esite tästä
📷 Tampereen Komediateatteri

 
11.5.2024 Kiitos Paula-konsertti, Tampere
REISSU TOTEUTUU!

Suomalaisen iskelmämusiikin legendan Paula Koivuniemen pitkää uraa juhlitaan isolla kiitoskonsertilla lauantaina 11. toukokuuta Tampereen Nokia Arenalla. Konsertissa kuullaan Paula Koivuniemen hittejä maamme eturivin artistien tulkitsemana. Mukana ovat Kaija Koo, Katri Helena, Lea Laven, Merja Larivaara, Lauri Tähkä, Pate Mustajärvi, Tuure Kilpeläinen, Antti Railio, Marion Rung ja Suvi Teräsniska. Kiitos Paula -konsertin musiikista vastaa Paulan juhlaorkesteri, jota johtaa Paulan pitkäaikainen yhteistyökumppani Esa Nieminen.

Tummat silmät, ruskea tukka, Sata kesää, tuhat yötä, Aikuinen nainen jne. Jo 1960-luvulla uransa aloittaneen Paula Koivuniemen musiikkiura hakee vertaistaan Suomessa. Kuluneisiin vuosikymmeniin mahtuu lukuisia levytyksiä, joista useat ovat myyneet kultalevyn arvoisesti ja vuonna 1981 julkaistu Vie minut pois -albumi ylitti jopa tuplaplatinalevyn myöntämiselle asetetun rajan. Monista Koivuniemen levyttämistä kappaleista on tullut aikaa kestäneitä radioaaltojen ja esiintymislavojen kestohittejä. Suomalaisten rakastama Koivuniemi on palkittu Suomen arvostetuimmilla musiikkialan palkinnoilla, kuten Emma-palkinnoilla sekä Iskelmä-Finlandialla.

Reissun hinta on 135,00 €/hlö sisältäen ruokailun ennen konserttia, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen

 Lataa esite tästä
📷 Gramofoni ja PKK-Viihde Ky
15.5.2024 Hietaniemen hautausmaa ja Järnefeltin näyttely, Helsinki

Hietaniemen hautausmaa on ensimmäinen kohteemme ja siellä tutustumme taiteilijakukkulaan oppaan johdolla. Hautausmaakierroksen jälkeen käymme lounaalla.
Lounaan jälkeen meille on varattu näyttelyintro Eero Järnefeltin näyttelyyn. Intro kestää noin 30 min, jossa opas kertoo näyttelystä. Näyttelyn jälkeen jokaisella on omaa aikaa tutustua Ateneumin näyttelyihin omatoimisesti noin 2 tuntia. Ateneumissa on kahvila, jossa voi halutessaan omakustanteisesti istahtaa kahvittelemaan.

Reissun hinta on 129,00 €/hlö , Museokortin omaaville hinta on 119,00 €/hlö sisältäen aamukahvin, opastetun kierroksen Hietaniemessä, lounaan, näyttelyintron sekä sisäänpääsyn Ateneumiin, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä

📷 Ateneum

27.7.2024 Juice, Valkeakoski

Heikki Paavilaisen käsikirjoittama ja ohjaama uusi suurmusikaali JUICE paljastaa ennenkuulumatonta mystiikkaa legendan taiteen takaa! Uusi musikaali Juice vie meidät hurmaavalle melodiselle matkalle muistoihin ja ihmisyyteen kauniin järvimaiseman ympäröimänä Valkeakoskella.

Juhani Juice Leskinen. Valtakunnan ajattelija, rakastettu muusikko ja legenda. Leskinen jätti lähtemättömän jäljen suomalaiseen rockmusiikkiin ja suomalaisen lyriikan historiaan.

Sukellamme Juicen tapaan syvimpään ja kauneimpaan, eli kahden ihmisen kohtaamiseen. Juice oli nerokas taiteilija, josta huokui lämpö, ystävällisyys ja rakastamisen halu. Hän oli herkkä ja ujo
savolainen, mutta samaan aikaan itsepäinen sanavalmis taiteilija, joka alati tarkkaili ympäröivää maailmaa. Unelman ja todellisuuden välissä on ristiriita, jonka Juice hienosti tuo lyriikoissaan esille.

Reissun hinta on 109,00 €/hlö sisältäen lounaan, teatterilipun ja matkanjohtajan palvelut. 
 
Lataa esite tästä
📷 Suomen kesäteatteri
10.8.2024 Rekkamies, Sappee

”Hei huomenta Suomi hyvin pyyhkii, sun poikas valvoi taas ja ahkeroi, herrat Helsingissä laman alla nyyhkii, minä tein sen minkä aikamies vain voi”

Matti Eskonniemi lauloi ensikeikallaan selin yleisöön. Yleisön joukossa oli hänen tuleva vaimonsa Pirjo, jonka kannustamana Matti teki 70-luvun alussa rohkean päätöksen jättää työnsä kirjapainossa. Ei ollut itsestään selvää, että ujosta nuoresta tuli koko kansan tuntema Matti Esko.
Kesällä 2024 Sappeen Kesäteatterin lavalla nähdään vetovoimainen yllätyskäänne, kun Suomen Kesäteatteri esittää laulaja Matti Eskon elämästä kertovan musikaalin Rekkamies. Tämän Heikki Paavilaisen käsikirjoittaman ja ohjaaman teoksen erikoisuus piilee siinä, että pääosaa tähdittää karismaattisella äänellään itse taiteilija Matti Esko.

Musikaalissa syvennytään empaattisena tunnetun taiteilijan rakastettuun iskelmätuotantoon, jonka tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Huomenta Suomi ja Rekkamies. Esitys on sukupolvitarina menneestä Suomesta ja tämän päivän maailmasta murroksineen.

Musikaali kuljettaa katsojan mukanaan elämänmakuiselle seikkailulle tien päälle kohti hersyvän hyvää huumoria, lavatanssin hurmiota countrytansseineen sekä todellisia tarinoita viihteen maailmasta niin Toivo Kärjestä kuin Junnu Vainiostakin.

Teatterireissun hinta on 125,00 €/hlö sis. teatterilipun, lounaan ennen esitystä, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä

📷 Suomen kesäteatteri
 
12.10.2024 Moulin rouge, Helsinki

Moulin Rouge! Musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori runoilija rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat.

Kymmenen Tony-palkintoa kahmineen Moulin Rouge! Musikaalin biisilista on pophistorian ylistysveisua. Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.

Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla. Moulin Rouge! Musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! Musikaaliin!

Reissun hinta on 189,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, suolaista piirakkaa kera salaatin ennen esitystä, väliaikakahvit, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

Lataa esite tästä

📷 Helsingin kaupunginteatteri
 

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä