Olemme KKV:n hyväksymä rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, tunnuksemme on 1041/21/Mj.

Tältä sivulta löydät tulevat päiväretkemme! Voit varata haluamasi päiväretken sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta, tai ottamalla suoraan yhteyttä Elinaan puhelimitse 0500 370 001 tai sähköpostitse elina at ttc-charter.fi.

29.9.2023 Hämeen härkätien kohteita
REISSU TOTEUTUU!

Päivän aikana käymme Nostalgiamuseossa, Koski Tl:n kirkossa, Yrjö Liipolan taidemuseossa sekä Johanna Oraksen taideateljeessa. Yrjö Liipola (1881 – 1971) oli aikansa johtavia suomalaisia kuvanveistäjiä. Hänen  kädenjälkeä ovat sankaripatsaat monella paikkakunnalla, Suomen Vapaudenpatsas, Kyösti Kallion patsas, Työn patsas, Pietari Brahen patsas, Oskar Merikannon hautamuistomerkki jne.

Pääsemme myös tutustumaan ihastuttavan taiteilijan Johanna Oraksen taideateljeehen. Täällä meitä odottavat sekä Johanna ja Reijo Oras. Reijo kertoo Johannan urasta ja pääsemme myös vierailemaan heidän kotonaan. Pihapiiristä löytyy myös Johannan ateljee ja kappeli, joissa vierailemme myös.


Reissun hinta on Museokorttilaisille 75,50 €/hlö, eläkeläisille 80,50 €/hlö ja muille 83,50 €/hlö sisältäen aamukahvit, lounaan, iltapäiväkahvit, sisäänpääsyt sekä opaspalvelut kohteissa, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen
 .

 Lataa esite tästä
 
30.9.2023 Söderlångvikin Omena-päivä, Kemiö
REISSU TOTEUTUU!

Omenapäivä on sadonkorjuujuhla, jonka keskipisteenä on omena ja joka tarjoaa lisäksi paljon muuta hyvää ja hauskaa koko perheelle. Ohjelmassa mm. musiikkia ja vaunumuseossa siiderifestivaalit. Kartanossa järjestetään pari opastuskierrosta, joille voi halutessaan osallistua.
Markkinahumuun osallistuvat myös muut tuottajat erilaisine sadonkorjuu-, ruoka- ja käsityötuotteineen.
Vuonna 2022 tapahtumassa vieraili yli 3000 kävijää, kyseessä on yksi Kemiönsaaren suosituimmista tapahtumista.

Reissun hinta on 49,00 €/hlö sis. Omena-päivän tapahtumat ja kuljetuksen
Lataa esite tästä
7.10.2023 Paula-musikaali, Rauma
REISSU TOTEUTUU!

Paula Koivuniemi on suomalaisen kevyen musiikin kuningatar. Iskelmätähti, jonka ura ulottui lähes kuudelle vuosikymmenelle. Paula! -musikaali kertoo rakastetun artistin tarinan ensimmäisestä keikasta isän keikkabändin solistina aina uran huippuvuosiin ja Leidit lavalla -kiertueeseen.
Mikä oli Paulan menestyksen salaisuus ja minkä hinnan hän siitä yksityiselämässään maksoi?

 Reissun hinta on 95,00 €/hlö sisältäen väliaikakahvit, teatterilipun ja matkanjohtajan palvelut

  Lataa esite tästä
📷 Rauman teatteri
12.10.2023 Hollywoodin hurmaa, Turku

Tämä ilta on täynnä Hollywoodin glamouria ja Suomi-Filmien säihkettä! Konsertissa kuullaan ulkomaisten ja kotimaisten elokuvien ikimuistoisimpia säveliä Kulkurin valssista Kuunsillalle. Illan aikana on luvassa muun muassa valkokankaan suosikkien Audrey Hepburnin, Marilyn Monroen, Elton Johnin ja Frank Sinatran tunnetuiksi tekemiä lauluja, joita tulkitsevat parrasvaloista tutut tähdet Anna-Maija Tuokko ja Mikko Leppilampi.

Tapahtuman hinta on 47,00 €/hlö sisältäen konserttilipun ja väliaikakahvit. 

Lataa esite tästä

📷 TFO
14.10.2023 Piaf, Tampere
REISSU TOTEUTUU!

Päänäyttämöllä herää henkiin upea menneen ajan Pariisi: seksikäs ja eloisa, hellä ja julma, ja unelmia täynnä. Piaf viekoittelee mukaan katuojien ja luksuselämän sinfoniaan, elämää suurempaan elämään.
Valovoimaisen Edith Piafin elämäntarina kulkee 1930-luvulta alkaen katulaulajasta aikansa supertähdeksi ja lopulta maailmanlaajuiseksi, ikoniseksi pariisittareksi. Poikkeuksellinen elämä ei kuitenkaan päästä Piafia helpolla. Menestyksen hinta on kova.
 
Musiikintäyteinen, hersyvän hauska ja koskettava näytelmä on kunnianosoitus Edith Piafin elämänvoimalle, tunteellisille lauluille ja riehakkaalle huumorille.
 
Reissun hinta on 117,00 €/hlö sisältäen lounaan, teatterilipun,  matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.
 
Lataa esite tästä

📷 Tampereen teatteri
 
29.10.2023 Prinsessan matka, Turun linna

Tule mukaan oikean prinsessan matkalle! Lasten musiikkisalongissa kurkistetaan prinsessa Katariina Jagellonican elämään ja arkeen. Katariina Jagellonica eli 1500-luvulla ja matkasi Krakovasta Itämeren ympäri Turun linnaan ja lopulta Tukholmaan. Tarinankerrontaa elävöittää renessanssiajan musiikki, eli musiikki, mitä prinsessa kenties itsekin kuuli Turun linnassa ja matkallaan.

Musiikkisalongin jälkeen käydään kahvilassa nauttimassa kahvit/mehut ja makeat syötävät.

Tämän jälkeen jatketaan Prinsessan matka-näyttelyyn.

Tapahtuman hinta on aikuisilta 45,00 €/hlö ja lapsilta 31,00 €/hlö sisältäen prinsessan matka Musiikkisalongin konsertin, kahvit/mehut ja leivonnaiset sekä sisäänpääsyn Prinsessan matka-näyttelyyn ja matkanjohtajan palvelut. 

Lataa esite tästä
📷 TFO
 
1.11.2023 Ei kertonut katuvansa, Turku

Mikko Roiha tarttuu työryhmineen Tommi Kinnusen menestysromaaniin ja antaa äänen muiden tuomitsemille naisille.

On vuosi 1945 ja sota Lapissa on ohi. Viisi naista kävelee poltetun maan halki. Heidän ainoa päämääränsä on säilyä hengissä ja palata takaisin elämään, jonka he luulivat jättäneensä taakseen. Koteihinsa käveleviä naisia yhdistää vain häpeä ja tieto vastassa olevasta vihasta. Ei kertonut katuvansa on kuvaus elämänjaksosta, josta ei koskaan enää puhuttu.

 Tapahtuman hinta on  49,00 €/hlö sisältäen teatterilipun, väliaikakahvit ja meiltä tilaisuudessa läsnäolevan henkilön

 Lataa esite tästä
📷 Turun kaupunginteatteri
9.11.2023 Open orchestra, Turku

Vuonna 2019 ilmiöksi noussut Open Orchestra valloittaa kuulijat jälleen! Open Orchestrassa pääset kokemaan suuren sinfoniakoneiston vaikuttavuuden ja seuraamaan muusikon työtä lähietäisyydeltä. Konserttitalon permannon penkit puretaan, ja muusikot sijoitetaan ympäri salia lavalle ja permannolle. Musiikki ympäröi kuulijaa joka puolelta, ja illan aikana kuullaan monipuolisesti klassisen musiikin hittisäveliä Tšaikovskin Joutsenlammesta Sibeliuksen Myrskyyn. Juonnettua konserttielämystä vahvistaa näyttävä visualisointi ja valaistus.
Puolet konsertista kuunnellaan ilman istumapaikkaa, seisten ja kävellen orkesterin keskuudessa. Toinen puolisko istutaan paikkanumeroidussa yläkatsomossa. Paikan vaihto tapahtuu väliajalla.

Tapahtuman hinta on 49,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit ja matkanjohtajan palvelut.
 
Lataa esite tästä
📷 TFO
 
18.11.2023 Suomen Kädentaidot-messut Tampere
REISSU TOTEUTUU!

Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä. Messutapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista. Tänä vuonna tapahtuma kietoutuu yhteisöllisyyden lämpöiseen voimaan. Aisti yhteisön voima ja saavu kädentaitojen kehtoon.

 Messureissun hinta on 67,00 €/hlö sisältäen aamiaisen bussissa, messulipun, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen.

 Lataa esite tästä
📷 Tampereen messut
23.11.2023 Jouluinen ostosmatka
REISSU TOTEUTUU!

Jouluisen ostosreissun kohteina on Jokioisten leipä Jokioisilla, jossa juomme myös aamukahvit kera suolaisen palan. Matkamme jatkuu Riihimäelle, jossa käymme Havin tehtaanmyymälässä ostamassa kynttilät ja servetit. Saattaapa täältä löytyä myös Finlaysonin ja Muurlan tuotteita.

Seuraavaksi suuntaamme Fazerilaan, jossa meille on varattuna opastettu 1 tunnin näyttelykierros. Kahvilassa syömme buffet-lounaan.

Lounaan jälkeen matkamme jatkuu Weisten Wanha Villaan, jossa näemme upeita joulukoristeita ja toki myös muuta koristetavaraa. Kotimatkalla pysähdymme vielä Lohjan ABC:lle jossa voi juoda omakustanteiset kahvit tai käydä vaikkapa Pentikin myymälässä.

Reissun hinta on 89,00 €/hlö sisältäen aamukahvit, Fazerilan kierroksen ja lounaan, käyntikohteet, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen

Lataa esite tästä

2.12.2023 Muukalaisia yössä, Turku

Musikaali Frank Sinatrasta ja Ava Gardnerista.
Muukalaisia Yössä kertoo kahden Hollywood-tähden elämästä ja rakkaudesta, josta ei puuttunut intohimoa, mustasukkaisuutta ja suurta draamaa.
Frank Sinatra (1915-1998) oli yhdysvaltalainen laulaja ja elokuvanäyttelijä. Hänestä tuli 1940-luvulla teinityttöjen suuresti ihannoima laulaja. Hänellä oli useita menestyskappaleita, joista tunnetuimpia ovat My Way, Strangers in the Night, Fly Me to the Moon ja New York, New York. Sinatralla väitettiin olleen hyvät suhteet mafiaan, mikä olisi edesauttanut hänen uraansa. Ava Gardner (1922-1990) oli yhdysvaltalainen näyttelijätär ja palvottu kaunotar. Hänen tunnetuimpia elokuviaan 1950-luvulla olivat Kilimanjaron lumet, Mogambo ja Paljasjalkakreivitär.
.
Musikaali vie upeaan Hollywood-tunnelmaan, glamourin ja ganstereiden maailmaan. Frank Sinatraa esittää loistavaääninen tangokuningas Tommi Soidinmäki. Ava Gardnerin roolissa häikäisee useita musikaaleja tähdittänyt Elisa Lairikko.
 
Tapahtuman hinta on 65,00 €/hlö sisältäen konserttilipun, väliaikakahvit ja meiltä läsnä olevan henkilön.

Lataa esite tästä
📷 Suomen Musiikkiteatteri Oy
 
9.12.2023 Porvoon Joulureissu
REISSU TOTEUTUU!

Perinteiset Porvoon Joulumarkkinat Raatihuoneentorilla, täällä koet varmasti joulun tunnelmaa.
Käymme myös Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinoilla, joissa on mukana n. 150 suomalaista käsityöläistä sisätiloissa myymässä omia tuotteitaan. Suomen tunnelmallisimmat markkinat. Ruokaa, asusteita, leluja, sisustusta, vaatteita ja paljon muuta!

Porvoon Taidetehtaalla nautimme lounaaksi joulupöydän.
Joulun makeat herkut käymme ostamassa Brunbergin tehtaanmyymälästä.

Matkan hinta on 85,00 €/hlö sisältäen aamukahvit bussissa, joululounaan, päivän käyntikohteet, matkanjohtajan palvelut ja kuljetuksen

Lataa esite tästä

Varmista paikkasi ja varaa päiväretki tästä