Tammikuu on eletty melkoisessa tunnemyrskyssä. Sulut ja rajoitukset ovat olleet päällä ja tietysti ovat osaltaan vaikuttaneet ja vaikuttavat edelleen meidänkin toimintaan.

Onneksi lasten ja nuorten harrastamista ei enää rajoitettu eikä rajoiteta. Tämä on ollut meille hyväksi, niin olemme saaneet tehdä kisa/pelireissuja heidän kanssaan. On ollut ilo huomata, miten tärkeää harrastaminen lapsille ja nuorille on ja sitä myötä myös kisa/pelireissut, onhan niitä varten kovasti harjoiteltu jotta menestystä tulisi. Ja toki meidän mieltä lämmittää kun he meidän bussin nähdessään sanovat, että onpa taas mukava lähteä teidän kanssa reissuun.

Toisaalta olemme kuulleet vanhemmalta väestöltä miten tylsää elämä tällä hetkellä on, kun mihinkään ei oikein saa mennä eikä paikat ole auki. Edes kuukausittaisia kokoontumisia/kerhoja ei ole voitu pitää. Onneksi tähänkin asiaan on nyt tullut kevennyksiä ja taas saadaan tavata ja kokoontua vaikkakin paikka paikoin hyvin pienellä henkilömäärällä.

Teatteritkin saivat taas avata ovensa, osa ilmoitti helmikuun loppuun kestävästä esitystauosta jo tammikuun puolivälissä ja osa sai ovensa auki hyvinkin nopealla aikataululla. Päätökset näissäkin tulevat lähes viimeisenä päivänä ja se on meille pikkaisen haasteellista, kun ei tiedetä saako teatterit olla auki silloin kun meidän reissupäivämme olisi. Luotamme ja uskomme kuitenkin siihen, että teatterit pysyvät nyt auki ja tämä tautitilannekin tästä taas tasoittuisi. Ja että mekin pääsemme teatterireissumme suunnitellusti tekemään.

Edelleen me uskomme kovasti huomiseen ja suunnittelemme reissuja keväälle ja kesälle. Osa näistä reissuista on julkaistukin ja osa odottaa vielä varmistuksia. Muistathan, että reissuterveistemme tilaajana kuulet uusista reissuista ensimmäisten joukossa!