Vuosi 2021 on vihdoin jätetty taakse ja uusi vuosi 2022 on alkanut. Mitä mietteitä/muistoja mennyt vuosi 2021 herättää näin vuoden 2022 toisena päivänä.

Talvesta 2021 on jäänyt muistiin aika, kun töitä bussien kanssa ei ollut, ei edes näköpiirissä koska työt voisivat mahdollisesti alkaa. Ihmeteltiin, että miten ihmeessä me saadaan kaikki meidän laskut maksettua ja firma pidettyä pystyssä. Rahoittajat oli onneksi myötämielisiä ja kaikki saatiin sovittua ja firma on edelleenkin pystyssä, vaikka sulkuja taas parhaillaan päällä on. Tuosta ajasta on jäänyt hyvänä muistona mieleen ajatus tulevasta kesästä. Mitä me tekisimme, mistä me löytäisimme töitä ja olisiko töitä riittävästi, niin että saisimme kevään tilannetta paikattua.

No niinhän siinä kävi, että maaliskuussa teimme päätöksen lähdöstä kesäksi Rukalle. Asiat lutviutui oikein mainiosti, vielä kerran kiitos Miialle ja Samille tästä hienosta mahdollisuudesta. Rukan reissusta ollaankin jo aiemmin kirjoitettu joten ei siitä tällä kertaa sen enempää. Paitsi että vieläkin muistelemme tuota reissua lämmölle ja edelleen olemme Miian ja Samin kanssa yhteyksissä. Mitä tuleva kesä tuo tullessaan, sitä ei voi vielä tietää 😊

Kesästä on jäänyt mieleen myös se, että vaikka me itse olimme Rukalla niin hommat hoitui myös täällä Turussa. Meillä oli ihan huippukuskit, jotka hoitelivat hommat ja vetivät jopa pari meidän omaa reissua. Meitä lämmittää edelleen myös se, että yksi kuljettajistamme sanoi, että tämä on sitä oikeaa tilausajoa kun sähköpostitse tai soittamalla lähetimme ohjeita että mistä pääsyliput löytyy ja mistä on varattu tarjoilut sekä tietysti matkustajaluettelot, jotta kaikki matkalaiset saatiin kyytiin.

Elokuussa palasimme itsekin takaisin Turkuun ja siitä alkoi meidän työmme isojen bussien kanssa monen kuukauden tauon jälkeen. Olemme onnekkaita, että olemme saaneet tehdä töitä koko syksyn ja niitä on ollut oikein mukavasti. Olemme myös saaneet uusia asiakkaita tilausajopuolelle, lämmittää sekin mieltämme. Muutamia omiakin reissuja saatiin tehtyä, näillä reissuilla olemme kohdanneet monta meille täysin uutta asiakasta. Ja mikä parasta, olemme saaneet reissuistamme hyvää palautetta sekä ehdotuksia reissukohteiksi. Se auttaa meitä kevään/kesän reissujen suunnittelussa.

Syksyn kohokohta oli ehdottomasti ”Matkatoimisto-statuksen” saaminen eli olemme nyt KKV:n hyväksymä Rekisteröitynyt matkanjärjestäjä, meillä on oma rekisteröintitunnus ja vakuudet on asetettu. Keväällä Elina aloitti myös matkailualan opinnot ja jo marraskuussa sai suoritettua Matkailupalvelujen ammattitutkinnon. Tämä on myös hyvä lisä meidän omaa matkatoimistoamme ajatellen.

Meidän vuosi on ollut haasteellinen, monipuolinen ja monta muistoa antava! Odotamme mielenkiinnolla mitä vuosi 2022 tuo tullessaan, suunnitelmia on kovastikin, kunpa vain pääsisimme ne kaikki toteuttamaan!