Koko viikon on paistanut aurinko, välillä jopa tuskastuttavan kuumasti ja kun olisi niin sanottu vapaa päivä toisella meistä, niin vettä tulee kaatamalla. Noh, hyvä puoli tässäkin, voi ottaa vähän rennommin ja tehdä töitä koneella, eikä tarvi miettiä mitä kaikkea pihamaalla pitäisi tehdä. Ja tuleepahan kirjoiteltua meidän kuulumisia 😊

Tuo kahvikupin kuva on otettu Kustavin Käsityökylästä ja on Kustavin Savipajan tuotantoa. Mielestäni tuo teksti kuvaa hyvin meidän tämänhetkisiä tunnelmia ja ajatuksia.

Olemme saaneet tehdä reissuja ryhmien kanssa, osa reissuista on ollut meidän omia reissuja eli kaikki halukkaat ovat olleet tervetulleita ja osa on ollut sellaisia, että asiakkailta on tullut toive, että voisimmeko järjestää heille jonkun reissun ja yhdessä olemme miettineet mikä tämä reissu voisi olla ja miten sen toteutamme. Nämä kaikki reissut ovat olleet vallan ihania, meillä on ollut mahtavan mukavia asiakkaita ja vaikka asiakkaat ovat olleet vieraita toisilleen, niin lähdöstä jo tovin päästä bussissa on ollut iloinen puheensorina. Se jos mikä lämmittää meidän mieltä, että asiakkaat viihtyvät meidän reissuillamme.

Tällä hetkellä tuntuu, että kysyntää kotimaan matkailulle kovastikin on, niinpä mekin yritämme tarjota kesäisiä reissuja niin, että jokaiselle löytyisi jotakin, on kesäteatteria, markkinareissua ja kulttuurireissua. Välillä on vaikea arvioida ja miettiä, että mikä asiakkaitamme kiinnostaa ja mihin suuntaan reissun pitäisi kohdistua. Olemme myös huomanneet, että ilmoittautumista reissulle venytetään aivan viime hetkeen asti. Tämä tuo meille pienen haasteen, kun emme voi olla varmoja reissun toteutuvuudesta kuin vasta hyvin lähellä itse reissupäivää. Niinpä joudummekin välillä ottamaan riskejä näiden kanssa.

Meitä myös huolettaa ja paineita luo tuo polttoaineen hinta. Se tuntuu edelleen kovasti kohoavan. Me emme kuitenkaan nosta meidän jo julkaistujen reissujen hintoja, mutta vääjäämättä se tulee näkymään meidän seuraavaksi julkaisuun tulossa olevilla reissuilla. Kuljetuskulut kun nousevat kaikilla toimialoilla niin toki se vaikuttaa meillekin. Tällä hetkellä tuntuu, että töitä saa tehdä tuplamäärän verrattuna viime vuoteen ja aina se polttoainelaskun loppusumma hirvittää. Mutta tämähän on ammatinvalintakysymys, näin meille on kerrottu. Emmekä tätä toiseen vaihtaisi, tykkäämme tästä kovasti ja mieltä lämmittää kun saamme meille uusia asiakkaita mukaan reissuillemme.

Eli tuo kahvikupin teksti Kaikki järjestyy, toimii meille ”voimalauseena” ja näin me uskommekin, että kaikki järjestyy.