Juuri kun olisimme saaneet hengähdystauon pandemiasta, rokotuskattavuus nousi, rajoitukset poistuivat ja mm. teatterit saivat avata ovensa tuli eteen Ukrainan tilanne. Tämä on tilanne mitä emme osanneet mitenkään odottaa, emmekä mitenkään valmistautua.

Tuo Kuntokeskus Liikkun slogan Paras treeni on tehty treeni on hyvin kuvaava. Tällä hetkellä kun tilanne on taas hyvin epäselvä, polttoaineen hinnat nousee niin että hirvittää, mutta tankattava on. Reissuperuutuksia tulee enemmän kuin uusia varauksia, koska asiakkailla tuntuu olevan pelko liikkua ja matkustaa jopa Suomen sisällä. Tiedän, että emme ole asian kanssa yksin, mutta se vetää mielen melko matalaksi. Juuri kun ajattelimme että tästä lähdetään pikkuhiljaa nousuun, niin tuli uusi kriisi vasten kasvoja.

Me on vuoden alusta käyty säännöllisesti kuntoilemassa yhdessä Kuntokeskus Liikku Turku Satamassa. On ollut ilo huomata, että jo monen yhdessä vietetyn vuoden jälkeen me voidaan löytää yhteinen uusi harrastus, josta molemmat tykkäävät. Salilla molemmat tekee omaa treeniään, Ari viihtyy enemmän juoksumatolla kun taas Elina tykkää heilutella kahvakuulia ja käsipainoja. Ja tällä hetkellä tuntuu, että tuo treeni tulee todella tarpeeseen, saa välillä ajatuksia ihan kokonaan pois työasioista, vaikka ne treenissäkin yrittävät väkisin pinnalle nousta. Tosin on myös päiviä, kun edes tuo treeni ei maistu eikä tunnu hyvältä ja näinä päivinä emme edes yritä mennä salille, vaan annamme kehon levätä.

On tärkeää löytää joku tekeminen, joka auttaa irtautumaan työstä. Toisaalta myös reissujen suunnitteleminen ja kohdepaikkojen etsintä on erittäin mieluisaa puuhaa, mutta epävarmuus niiden toteutumisesta jäytää päässä, että tuleeko taas tehtyä turhaa työtä. Tällä hetkellä liiketoiminnan kehittäminen on lähellä Elinan sydäntä ja hän tekeekin paljon töitä sen eteen. Mutta yrityksen kulut juoksevat koko ajan ja nyt kun polttoaine vie siitä vielä suuremman osan, niin molemmat olemme viihtyneet hyvin myös bussin/taksin ratin takana, jotta selviäisimme vielä tästäkin. Ja kyllähän me tästäkin kriisistä selviämme, niin kuin tähänkin asti olemme tehneet!

Turussa paistaa aurinko, ilma on keväinen, krookuksetkin jo kukkivat, joten hymyssä suin kaikesta huolimatta kohti kesää mennään!