Tämä syksy on tuonut mukaan monta meille täysin uutta juttua ja toisaalta vanhojen palauttamista mieleen.

Josko aloitetaan näistä vanhoista tutuista jutuista. Meillä on ollut töitä niin mukavasti, ettemme ole mitenkään ehtineet emmekä pystyneet itse kaikkea ajamaan, niinpä olemme työllistäneet keikkakuljettajia busseihimme, niihin joiden kanssa emme itse ole olleet ajossa. Joskus aikoinaan Arilla on taksissa ollut kuljettajia, mutta siitä on jo monta vuotta aikaa ja taksinkuljettajan työllistäminen on vähän erilaista kuin bussikuljettajan työllistäminen ja onhan se työ erilaistakin. Kuljettajan työllistäminen on aina oma juttunsa ja siinä on omat riskinsä. Olemme myös ”tarkkoja” kuljettajistamme, haluamme että meidän kuljettajat ovat samantyylisiä kuin me eli asiakaspalvelun pitää olla kunnossa. Toki myös virallinen puoli pitää olla kunnossa. Mutta meille on hyvin tärkeää, että meillä on kuljettajasta hyvä fiilis ja tiedämme että hän osaa hoitaa hommansa, eikä meidän tarvitse murehtia mistään kun hän on ajossa. Yksi hyvä esimerkki loistavasta kuljettajastamme on kesältä kun olimme itse Rukalla niin hän hoiteli täällä Turussa muutamat tilausajokeikat hienosti toimien samalla matkanjohtajana. Ja toki lämmitti myös meidän mieltä, kun saimme asiakkailta hyvää palautetta ja vieläpä se, että kuljettaja itse sanoi, että tämä oli oikeaa tilausajoa, tästä hän tykkää.

Näihin ajoihin joita emme itse pysty ajamaan liittyy vahvasti myös se, että meillä on loistava yhteistyöverkosto. Se on kullanarvoinen. Meillä on yhteistyökumppaneita pääkaupunkiseudulla, Tampereen seudulla, Kuusamossa ja tietysti Turun seudulla. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa samalla periaatteella kun palkkaamme kuljettajia. Täysi luottamus pitää olla, että ajot tulee ajallaan ajettua.

Toinen mieleen palautettu juttu on autojen pesu 😄 Eipä ole juurikaan edelliseen puoleentoista vuoteen autoja tarvinnut pestä kun ei kyytejä juuri ole ollut, mutta tähän on tullut ihan radikaali muutos lokakuun alun jälkeen. Kyllä on autoja pesty sisältä ja päältä ja myös imuri ollut hyvin kovassa käytössä. Tämä on pelkästään myös positiivinen asia. Meillä on tapana laittaa autot valmiiksi reissusta tultuamme seuraavaa reissua varten. Tämä siksi, että jos tulisi äkkinäinen lähtö niin auto on puhtaana ja ajokuntoisena tallissa.

Se vanhoista jutuista, mutta mitä uutta syksy on meille tuonut. Ehdottomasti tärkein juttu on meidän omat reissut. Olemme saaneet tehdä monta omaa reissua ja niitä haluamme jatkossa tehdä vielä reilusti enemmän. Meille reissujen järjestäminen on uusi ”aluevaltaus”, jotain on opittu kantapään kautta ja jotain käytännön kautta. Netin ääressä on istuttu lukuisia tunteja, kun on googlailtu minne voisimme reissun tehdä ja miettineet saisimmeko asiakkaita sille reissulle. Reissuissa on yllättävän paljon työtä, mitä reissulainen ei välttämättä tule edes ajatelleeksi. Tällä hetkellä varsinkin teatterilippujen varaaminen on melko työlästä, kun kysyntä on niin kovaa. Samoin on ruokailupaikkojen kanssa. Todella hyvissä ajoin pitää olla liikkeeellä.

Syksy on myös tuonut mukanaan sen, että varsinkin omille reissuillemme olemme saaneet paljon meille uusia asiakkaita. Usein mielenkiinnosta tulee kysyttyä, että mistä he ovat meidän reissun löytäneet. Pikkaisen iästä riippuen vastaukset vaihtelevat. Meille on tietysti pääasia, että he ovat mukana reissullamme ja vielä mukavampaa olisi, jos näkisimme heidät myös uudelleen reissullamme. Kun saimme KKV:n rekisteröidyn matkanjärjestäjän tunnuksen, niin se avaa meille taas uusia mahdollisuuksia kun voimme tehdä myös yönyli-reissuja. Eka tällainenkin on jo suunnitteilla, mutta se julkaistaan somessa sitten kun sen aika on.

Meille on siis tapahtunut paljon muutakin kuin omia reissuja ja perinteistä tilausajoa. Me olemme myös hyvin toiveikkaita, että tilanne alkaa normalisoitua se tietää meille teatteri/konserttireissuja ja muita mukavia reissuja!